http ΟΚΑΚ: Αδικία για την Ζαχαρούδη στη Νάξο, ζητούν εκ νέου εξέταση των ενστάσεων
Monday, 24 May 2021 19:40

ΟΚΑΚ: Αδικία για την Ζαχαρούδη στη Νάξο, ζητούν εκ νέου εξέταση των ενστάσεων

Written by 
Published in Στίβος

Η Μαρία Ζαχαρούδη ακυρώθηκε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επτάθλου που έγινε το Σαββατοκύριακο 22-23/5 στη Νάξο και σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΚ ήταν μια άδικη απόφαση. Η διοίκηση του Ομίλου ζήτησε εγγράφως από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο την εκ νέου εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν. Αναφέρουν παράλληλα ότι έγινε λεκτική επίθεση της κριτού της σφαιροβολίας προς τη νεαρή αθλήτρια και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση του δικαίου και την οικονομική ζημιά του συλλόγου.

Η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΚ στο fb αναφέρει τα εξής: «Τελείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων που έγινε στη Νάξο, όπου η αθλήτριά μας Μαρία Ζαχαρούδη μετά την άδικη ακύρωσή της στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, κατέλαβε την 8η θέση. Έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο την εκ νέου εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν, αφού οι κριτές υπέπεσαν σε πολλά λάθη, τα οποία εκ των υστέρων προσπάθησαν να "μπαλώσουν" αδικώντας την αθλήτριά μας.

Καυτηριάζουμε την  αήθη λεκτική επίθεση της κριτού της σφαιροβολίας στην αθλήτρια μας μετά το αγώνισμα, που προσβάλει το ήθος της αθλήτριάς, που είναι γνωστό σε όλους όσους την έχουν συναναστραφεί. Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας για την αποκατάσταση του δικαίου και την οικονομική ζημιά του Συλλόγου.

Μαρία, ο Σύλλογος σου στήριζε και στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών του, επιμένει στη σεμνή, ευγενική και με ήθος παρουσία των αθλητών του στην προπόνηση και τον αγώνα. Για μας πέτυχες αυτό που κάποιοι θέλησαν να σου στερήσουν. Συνέχισε να προσπαθείς για τα όνειρά σου και άφησε πίσω σου καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχουν συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο βρίσκονται στον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι για σένα».

Read 554 times Last modified on Monday, 24 May 2021 19:41
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker