http ΟΚΑΚ: Ζαχαρούδη, Ιωσηφίδου και Κυριάκου στο Πανελλήνιο Κλειστού στίβου
Thursday, 11 February 2021 15:22

ΟΚΑΚ: Ζαχαρούδη, Ιωσηφίδου και Κυριάκου στο Πανελλήνιο Κλειστού στίβου

Written by 
Published in Στίβος

Με δυο αθλήτριες κι έναν αθλητή συμμετέχει ο ΟΚΑ Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα γίνει το διήμερο 12 και 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ζαχαρούδη θα συμμετέχει στο πένταθλο, η Σοφία Ιωσηφίδου θα τρέξει στα 60μ. και στα 60μ. εμπόδια και ο Λάσκαρης Κυριάκου στα 400μ.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο…

Η πιστή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την ομαλή έκβαση της διοργάνωσης. Τα σημαντικότερα  σημεία εφαρμογής του πρωτοκόλλου, καθώς και οι αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής του έχουν ως εξής:

*Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης καθορίζεται η υποχρεωτική πραγματοποίηση γρήγορων τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Ag-RDTs) του κορονωιού SARS-CoV-2 (Rapid test), για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα. Το τεστ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών πριν την συμμετοχή στον αγώνα και εξυπακούεται ότι για τη συμμετοχή απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ.

Ο ΣΕΓΑΣ, για όσους από τους συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες το επιθυμούν, έχει φροντίσει για την δωρεάν διενέργεια των rapid tests στο METROPOLITAN Hospital (Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο – απέναντι από το ΣΕΦ).

Ο προγραμματισμός προσέλευσης των αθλητών – αθλητριών θα ανακοινωθεί στο site της Ομοσπονδίας και παρακαλούμε για την τήρησή του, για την αποφυγή μαζικής προσέλευσης στους χώρους του νοσοκομείου. Ο προγραμματισμός αυτός βασίζεται στην ημέρα καθώς και στην αγωνιστική περίοδο διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

*Οι τελικές καταστάσεις με τους συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες ανά αγώνισμα καθώς και οι προπονητές τους θα ανακοινωθούν στο επίσημο site του ΣΕΓΑΣ αμέσως μετά την επεξεργασία τους. Οι καταστάσεις αυτές θα αποσταλούν στην ΓΓΑ η οποία και θα τις προωθήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εξασφαλισθεί η άδεια μετακίνησης από τον τόπο διαμονής των συμμετεχόντων προς την Αθήνα.

*Επίσης για την μετακίνηση των διαμενόντων στην Περιφέρεια Αττικής θα αναρτηθεί ξεχωριστή κατάσταση προκειμένου να τους παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης καθώς και η κυκλοφορία το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 πέραν τις 18:00.

*Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι αθλητές – αθλήτριες είναι η αστυνομική τους ταυτότητα και το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, ενώ οι προπονητές την αστυνομική τους ταυτότητα.

*Η είσοδος και η έξοδος στην/από την εγκατάσταση όλων των εμπλεκομένων με τη διοργάνωση, αθλητών – αθλητριών, προπονητών, κριτών, δημοσιογράφων, προσωπικού κ.α., θα γίνεται ΜΟΝΟ από την «ΕΙΣΟΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» (είσοδος προς τη μεριά της Γλυφάδας). Στην εγκατάσταση θα εισέρχονται ΜΟΝΟ αθλητές – αθλήτριες και προπονητές που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής που υπέβαλλε ο Σύλλογος και αναφέρονται στην λεπτομερή κατάσταση εισερχομένων στην εγκατάσταση που θα τηρεί ο ΣΕΓΑΣ.

*Κατά την είσοδό τους οι αθλητές-αθλήτριες καθώς και οι προπονητές τους θα παραλαμβάνουν από τους υπεύθυνους του ΣΕΓΑΣ αριθμητική διαπίστευση, προκειμένου να τηρηθεί ο ανώτατος αριθμός ατόμων στην εγκατάσταση (170 άτομα) που ορίζεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων σε Κλειστό Στίβο, το οποίο εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

*Η είσοδος των αθλητών – αθλητριών και των προπονητών τους στην εγκατάσταση θα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σύμφωνα με την «ΩΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ» που αναφέρεται αναλυτικά ανά αγώνισμα στο Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος. Οι αθλητές – αθλήτριες καθώς και οι προπονητές που προσέρχονται νωρίτερα θα πρέπει να περιμένουν εκτός ΣΕΦ μέχρι την καθορισμένη ώρα εισόδου.

*Οι αθλητές-τριες θα πρέπει να αποχωρούν αμέσως από την εγκατάσταση μετά το πέρας του αγωνίσματος στο οποίο συμμετείχαν καθώς επίσης και οι προπονητές τους (εκτός και αν αθλητής τους συμμετέχει σε επόμενο αγώνισμα), προκειμένου να τηρηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Κατά την αποχώρησή τους από την εγκατάσταση θα παραδίδουν και την αριθμητική τους διαπίστευση που παρέλαβαν κατά την είσοδό τους.

* Η παρουσία δημοσιογράφων, που θα καλύψουν τη διοργάνωση θα είναι  περιορισμένη και η σχετική λίστα έχει ήδη κλείσει. Κανένας φωτογράφος δεν θα μπορέσει να καλύψει τη διοργάνωση, αφού άδεια στην εγκατάσταση θα έχει μόνο ο φωτογράφος του ΣΕΓΑΣ. Φωτογραφικό υλικό των αγώνων θα είναι διαθέσιμο για έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. 

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε περίπτωση μη έγκαιρης αποχώρησης των αθλητών – αθλητριών που ολοκλήρωσαν το αγώνισμά, καθώς και των προπονητών τους, τότε θα δημιουργείται πρόβλημα για την είσοδο στην εγκατάσταση αθλητών – αθλητριών, με τους προπονητές τους, που αγωνίζονται σε επόμενα αγωνίσματα.

*Η χρήση μάσκας (ιατρική χειρουργική μάσκα προσώπου, μάσκα προστασίας N95 ή FFP-2), η οποία απαραίτητα πρέπει να καλύπτει το στόμα και τη μύτη, θα είναι υποχρεωτική εντός της εγκατάστασης ή του χώρου διεξαγωγής της διοργάνωσης για όλους τους εμπλεκόμενους με τη διοργάνωση. Από το μέτρο αυτό εξαιρούνται οι αθλήτριες-τες κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, καθώς και όταν αγωνίζονται.

*ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ: Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν θα επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων του Σταδίου

*ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ: Το κυλικείο του Σταδίου θα παραμείνει κλειστό και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια των απαραίτητων υλικών εκ των προτέρων.

**Φωτογραφία αρχείου

Read 522 times Last modified on Thursday, 11 February 2021 15:24
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker