http Το αρτιότερο στάδιο για αγώνες στίβου στη Β. Ελλάδα βρίσκεται στην Ελευθερούπολη
Sunday, 29 November 2020 13:35

Το αρτιότερο στάδιο για αγώνες στίβου στη Β. Ελλάδα βρίσκεται στην Ελευθερούπολη

Written by 
Published in Στίβος

Το αρτιότερο στάδιο για αγώνες στίβου σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, είναι πλέον αυτό της Ελευθερούπολης, μετά και την ολοκλήρωση του έργου «Επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) του στίβου του γηπέδου Ελευθερούπολης» (προϋπολογισμού 600.000 ευρώ). 

Η διάσημη καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια, Άννα Βερούλη, σημείωσε με σχόλιο της στο fb: «Όταν ένας αθλητικός χώρος ανοίγει… Κλείνουν άλλοι!. Μπράβο. Ελπίζω αυτό το κόσμημα να γεμίσει με νέα παιδιά».

Θα σημειώσουμε πως το έργο περιελάμβανε την επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) των 8 διαδρομών μήκους και του χώρου αθλημάτων στίβου στο γήπεδο Ελευθερούπολης.  Είναι ένα από τα ελάχιστα στάδια με 8 διαδρομές σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.  

Η συνολική επιφάνεια του συνθετικού τάπητα του στίβου είναι 6.200τ.μ.  Είχαν προηγουμένως γίνει όλα τα  απαραίτητα έργα υποδομής στο χώρο. Όλες οι εργασίες που πραγματοποιηθήκαν πληρούν στο έπακρο τις προϋποθέσεις  που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Στίβου (IAAF).

Με το έργο αυτό αναδεικνύεται ένας ακόμη πόλος αθλητισμού για τους νέους που θα περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα στίβου και θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες στίβου, εθνικά πρωταθλήματα και διεθνή meetings στίβου.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε και ένα σύγχρονο προπονητήριο ρίψεων. Όλα με την μελέτη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου. Με πολλή προσοχή και λίγη υπομονή ακόμη σε λίγες ημέρες,  μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων το στάδιο θα είναι στην διάθεση όλων!!!!

**Ανακοίνωση και φωτογραφία ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-FB

Read 896 times Last modified on Sunday, 29 November 2020 13:37
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker