http Items filtered by date: Tuesday, 02 November 2021
Το μπασκετικό "μενού" του Σαββατοκύριακου 6-7/11 είναι πλήρες για τους Πάνθηρες, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση τόσο για την Γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2', όσο όσο και για τις Νεάνιδες στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Νέα νίκη κατέκτησε η ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Υποδεχθηκε για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική τον Φίλιππο Βέροιας και πήρε το ροζ φύλλο με 88-82. 

**Διαιτητές: Tσιαπλής-Ντούρας-Παπαγεωργίου. (Μπρίγκος)

**Δεκάλεπτα: 24-14, 47-41, 70-64, 88-82

ΕΚ Καβάλας (Πενταζίδης): Άρμστεντ 9, Μπρουκς, Αμπατζάς 20 (3), Ζαρκαδούλας 24 (4), Ράπτης 11, Δρόσος 8, Αγγελάκος 3 (1), Οκεκουόγεν 13.

Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Ντόβας 7, Ελευθεριάδης 23 (2), Πουλιανίτης 4, Κοθράς 6 (1), Παραπούρας 3 (1), Σουτζόπουλος 7, Ντρεκάλοβιτς 20 (2), Ιατρίδης 5 (1), Πιλκούδης, Γαρέζος 7 (1).

 

Τα αποτελέσματα-1η αγωνιστική

Κόροιβος Αμαλιάδας-Αγρίνιο 77-50

Ψυχικό-Παγκράτι 82-61

Καβάλα-Φίλιππος Βέροιας 88-82

Οίαξ Ναυπλίου-Τρίτων 64-121

Αμύντας-Πανερυθραϊκός 72-69

Χαρίλαος Τρικούπης-Μαρούσι (αναβολή, θα διεξαχθεί στις 24/11 και ώρα 17:00)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Ελευθερούπολη-Δάφνη Δαφνίου (17:00)

**Ρεπό: Καρδίτσα

 

Επόμενη αγωνιστική (5η, 6/11)

Καρδίτσα-Φίλιππος Βέροιας

Κόροιβος Αμαλιάδας-Δάφνη Δαφνίου

Αμύντας-Μαρούσι

Ψυχικό-Τρίτων

ΕΚ Καβάλας-Οίαξ Ναυπλίου

ΓΣ Ελευθερούπολης-Χαρίλαος Τρικούπης

Αγρίνιο-Παγκράτι

Ρεπό: Πανερυθραϊκός

Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11, το εξ αναβολής παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Κεραυνού Καλλιράχης και της Δόξας Θεολόγου.

Οι φιλοξενούμενοι  πήραν το τρίποντο με 0--3 και στην επόμενη φαση της διοργάνωσης θα παιξουν εκτος εδρας με τον Ατρόμητο Χαλκερού.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νύχτες μαγικές, αστεράτες, σιγά μην έλειπε ο Fidel από το στοίχημα σήμερα. Το όνειρο της επιστροφής εις το Τσου Λου έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τη Μίλαν μέχρι τώρα. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο, αν και τουλάχιστον οι δυο τελευταίες θα μπορούσανε να έχουνε αποφευχθεί.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το ζωντανό stoiximan casino 

Στο Μαρόκο πάει σήμερα η χάρη μου (ταυτόχρονα με το ματς στο Κατάρ που ανέβασα χτες πολύ πιο νωρίς) για την αναμέτρηση της Ρατζά Καζαμπλάνκα που υποδέχεται (πάντα χωρίς θεατές, αλλά σύντομα θα επιτραπεί πρόσβαση στο 50%) τη Ράπιντ Κεντ Ζεμ. Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και θα διεξαχθεί πριν από το μέγα «κλάσικο» ανάμεσα στη Ρατζά και την Ουιντάντ (επίσης παίζει σήμερα μετά τη Ρατζά) το ερχόμενο Σάββατο. Η κατάσταση στη βαθμολογία φέρνει τη Ρατζά δεύτερη, τρεις πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Ουιντάντ, ενώ η Ζεμ «στρογγυλοκάθεται» τελευταία με 3 μόλις πόντους, με τρεις ισοπαλίες σε 8 αγώνες. Κατανοητό ότι η βαθμολογία δείχνει πολύ εύκολο φαβορί τη Ρατζά, αλλά λέει τη μισή αλήθεια.

Η υπόλοιπη μισή λέει πως η Ρατζά, που αγωνιστικά είναι ακόμα μέτρια, αντιμετωπίζει γενικά προβλήματα να καθαρίσει τα ματς. Ναι μεν βλέποντας κάποιος τα στατιστικά καρφώνεται στο 6-1-1, αλλά αν δεν έχει δει ματς, καλό είναι να μην καταλήγει σε συμπεράσματα. Για τη Ζεμ, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Βασικά, μόλις ένα έχει νόημα. Ομάδα που σε 8 αγώνες έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές, δείχνει ότι έχει γενικότερο πρόβλημα. Πάντως, σύμφωνα με την προϊστορία σχεδόν πάντα σκοράρει στη Ρατζά, αν και φέτος δεν ξέρω αν τα καταφέρει. Το καθαρά αγωνιστικό ρεπορτάζ πάντα παίζει το ρόλο του σε αυτά τα κράτη. Στη Ρατζά βλέπω μία σημαντική απουσία, αλλά και μία ανέλπιστη παρουσία. Απών είναι ο τραυματίας βασικός Χαμίντ Χαντάντ και δηλώνει «παρών» ο τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές Ελίας Αλ Χαντάντ. Δεν είδα κάτι αξιόλογο στη Ζεμ.

Είναι βέβαιον πως η Ρατζά θα παίζει με το μυαλό στην Ουιντάντ. Δεν γίνεται διαφορετικά, αφού το επικείμενο ντέρμπι κρίνει στόχους, καριέρες, πρεστίζ και πολλά άλλα. Εκτιμώ κατά πρώτον ότι σήμερα δεν επιτρέπεται να αποτύχει διότι η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Αφετέρου η λογική λέει πως πρέπει να καθαρίσει το ματς όσο πιο νωρίς μπορεί για να μην επιβαρυνθεί με κούραση. Ωστόσο, τονίζω και πάλι πως φέτος δεν βλέπω στους αγώνες την καλή Ρατζά, αλλά κάτι ακόμα το μέτριο (διότι το καλοκαίρι αποχώρησαν παικταράδες). Ο πρόεδρος Άνις Μαχφούντ, πάντως, πήγε στην προπόνηση, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα αρχίσει ανανεώσεις συμβολαίων, οπότε ήταν σαν να τους είπε «ρε παιδιά, παίξτε και εσείς λίγο μπαλίτσα, άντε να σας χαρεί λίγο ο Αλλάχ».

 ➥ Ρατζά Καζαμπλάνκα – Ραπίντ Κεντ Ζεμ: 1(-1 Α.Η.) σε απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας και τον Αετό Οφρυνλιου, θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο νεαρός Γιώργος Τοροσιάν. 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker