http Απολογισμός δράσεων του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Thursday, 30 June 2022 18:31

Απολογισμός δράσεων του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Written by 
Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ έφτασε στο τέλος της, με τις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών να ορίζουν την έναρξη του καλοκαιριού!
Κάνοντας τον απολογισμός  και φέτος το πρόσημο είναι θετικό πάρα τις εξαιρετικά αρνητικές  συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν εξαιτίας της πανδημίας και που αναγκαστικά ακύρωσαν  πολλά από τα σχέδια.
 
Πιο συγκεκριμένα,  το φθινόπωρο και τον χειμώνα, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά του Κορωνοιού, ο ΑΣ συμμετείχε με πολύ κόπο αλλά και με πολύ πάθος σε δύο πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας και το Πανελλήνιο Κύπελλο στα οποία κατάφερε να αποσπάσει πολλές διακρίσεις. Συμμετείχε με επιτυχία στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και Νταν, που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο και στο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας ΕΤΑΒΕ.
 
Το καθιερωμένο μασκέ πάρτι του συλλόγου που πλέον έχει γίνει θεσμός  αλλά και η κοπή της πίτας δυστυχώς αναβλήθηκαν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας. Στο ίδιο κλίμα των ακυρώσεων και οι προγραμματισμένες αγωνιστικές φιλικές συναντήσεις που στέρησαν από τα παιδιά κυρίως των μικρών ηλικιών την τόσο πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία.
 
Στα μέσα της άνοιξης όπου τα μέτρα προστασίας περιορίστηκαν, αρχίσαμε σιγά  σιγά  να ξανά ζούμε στιγμές που θύμιζαν την “κανονικότητα” προηγούμενων ετών. Για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια τα γήπεδα άρχισαν και πάλι να γεμίζουν!
 
Αρχικά ξεκίνησαν οι φιλικοί αγώνες για παιδιά μικρών ηλικιών. Μια άκρως σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο ήταν η  διοργάνωση του 14ου kids open Taekwondo Καβάλας.
 
Κατέβαλλαν όλοι μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν  να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες και να διοργανώσουν μια άρτια αθλητική εκδήλωση στην όποια συμμετείχαν  περισσότεροι από 600 αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
 
Επίσης, ο ΑΣ συμμετείχε δυναμικά στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ και σε δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη. Το επιστέγασμα της προσπάθειας όλων των αθλητών του συλλόγου ήρθε στα τέλη του Ιουνίου με την απονομή των καινούργιων ζωνών. Ακόμη ο σύλλογος συμμετείχε με 5 αθλητές, σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή πρωταθλήματα στο Νις της Σερβίας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2000 αθλητών κατακτώντας 3 μετάλλια.
 
Ακόμη με μεγάλη χαρά συμμετείχαν εθελοντικά τόσο τα μέλη μας όσο και οι αθλητές σε διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας, στην λευκή νύχτα και στο  Blue City NIght Run.
 
Με ιδιαίτερη περηφάνια αλλά και συγκίνηση  κατάφεραν  να διοργανώσουν για δεύτερη φορά, μία μεγάλη γιορτή στο κάστρο της Καβάλας αφιερωμένη πρώτα στα παιδιά του συλλόγου αλλά και σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών. Άκρως τιμητική ήταν η παρουσία της Αργυρής Ολυμπιονίκη Ελισάβετ Μυστακίδου η οποία δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση μας.
 
Είχαν την ιδιαίτερη τιμή να βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου  που είναι μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος και ο προπονητής του συλλόγου από τον δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο.
 
Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι ο αθλητικός σύλλογος θα παραμείνει κλειστός τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο ελπίζοντας σε καλύτερες συνθήκες και έτοιμοι να θέσουμε νέους στόχους και όραμα για τους αθλητές μας! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!
 
Καλό καλοκαίρι και καλή μας αντάμωση!
 
**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Read 3490 times Last modified on Thursday, 30 June 2022 18:44

Articles by Author

« December 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker