http Α.Ο. ΟΡΜΗ: Με επιτυχία τα "Αναστάσια 2022", βραβεύτηκε ο Γιώργος Ματάνης
Monday, 18 April 2022 14:59

Α.Ο. ΟΡΜΗ: Με επιτυχία τα "Αναστάσια 2022", βραβεύτηκε ο Γιώργος Ματάνης

Written by 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) στο θεατράκι του 2ου Δ.Σ. Ελευθερούπολης, η ετήσια εκδήλωση του Α.Ο. Ορμή, που φέρει το όνομα «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ».

 

Ήταν μια λιτή αλλά γεμάτη με ωραία συναισθήματα εκδήλωση μετά από δύο χρόνια απραξίας. Μια εκδήλωση στην οποία τα παιδιά έδωσαν το 100% αν αναλογιστούμε τον χρόνο προπονήσεων αλλά και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη του ιδρυτή του Α.Ο. Ορμή Αναστασίου Αραμπατζή που με την σειρά του σίγουρα τους έβλεπε με ικανοποίηση από εκεί ψηλά.  

Στον ρόλο του συντονιστή ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Βεργόπουλος που αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους και τα παιδιά θέλησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που βοηθούν ώστε να συμμετέχουν τα παιδιά στο πανελλήνιο παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων. Είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και η εταιρεία ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ και ο κ. Βασίλης Τσακτσαρλής.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός της κόρης του αείμνηστου Αναστασίου Αραμπατζή, Παναγιώτας Αραμπατζή που με λίγα λόγια έδωσε το στίγμα της δημιουργίας του συλλόγου αλλά και τον λόγο που γίνεται η εκδήλωση.

Ακολούθησε η βράβευση του Γιώργου Ματάνη, που υπήρξε προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής Καβάλας καθώς βοήθησε συμβουλευτικά τον Αναστάσιο Αραμπατζή στο ξεκίνημα του συλλόγου και αργότερα τον νυν προπονητή μας, Χαράλαμπο Αραμπατζή. Επίσης, ήταν αυτός που έφερε την πυγμαχία στο Αθλητικό Γυμνάσιο Ελευθερούπολης και οι μαθητές που συμμετείχαν στο τμήμα αυτό στεγαζόταν στο γυμναστήριο του Α.Ο. Ορμή. Η διοίκηση του συλλόγου μας θεώρησε πως αυτός ο άνθρωπος προσέφερε πολλά στον κλάδο της φυσικής αγωγής στη Καβάλα και ήταν πρέπων να βραβευτεί.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης στο οποίο τα παιδιά είχαν πολύ καλή παρουσία παρά τα δύσκολα δεδομένα της εποχής. Οι διακριθέντες ανά κατηγορία ήταν:

Άσπρη ζώνη

1ος Νικόλαος Γκέντζογλου

2η Μαρία Μανώλκα

3ος Ευστάθιος Τζίτζιρας

Κίτρινη ζώνη

1η Αθανασία Μολά

2ος Χαράλαμπος Βλαχογιάννης

3ος Στυλιανός Κατσαρός

Πορτοκαλί-πράσινη-μπλε ζώνη

1ος Γιάννης Σακρής

2ος Νικόλαος Μποζούδης

3ος Κωνσταντίνος Μανώλκας

Καφέ ζώνη

1ος Κωνσταντίνος-Άγγελος Χατζηιορδάνου

2ος Βασίλης Σπυλιοτόπουλος

3η Μαρία Άννα Λυροπούλου

Στα «Αναστάσια» παραβρέθηκε και η σύζυγος του Αναστασίου Αραμπατζή, Κυριακή, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Επίσης, παρόντα ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Νεκτάριος Νικολάου, Διονύσης Κιλινκαρίδης και το μέλος Πολυξένη Χατζοπούλου.

Σε ρόλο κριτή ήταν ο Διονύσης Κιλινκαρίδης και οι αθλητές-μαθητές κάτοχοι μαύρης ζώνης Αναστάσιος Αραμπατζής, Χερμέν Σέχι, Λυδία Φωτεινή Δραγανίδου και Πολυξένη Δεϊρμεντζίδου. Καθήκοντα γραμματείας εκτέλεσαν η Μαρίνα Αραμπατζή και η Δέσποινα Μόραλη. Ο προπονητής του συλλόγου μας, Χαράλαμπος Αραμπατζής, ήταν κοντά στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και τους προετοίμασε για τον διαγωνισμό.

Read 437 times Last modified on Monday, 18 April 2022 15:03

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker