http Επιστροφή στη δράση για τον Ιορδάνη Σερδερίδη!
Saturday, 19 June 2021 07:14

Επιστροφή στη δράση για τον Ιορδάνη Σερδερίδη!

Written by 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ξεκινάει το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου στη Λαμία και ο Ιορδάνης Σερδερίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα. Κάτοχος του WRC Trophy το 2017, τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι ακολούθησε ολόκληρο το θεσμό, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Το Ράλλυ Φθιώτιδος φέτος απαρτίζεται από νέες ειδικές διαδρομές, άγνωστες για τον Σερδερίδη: «Οι νέες ειδικές διαδρομές είναι εντελώς άγνωστες για εμάς και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε καλές αναγνωρίσεις και οι σημειώσεις μας να είναι ακριβείς», ήταν τα λόγια του οδηγού, ο οποίος συμπλήρωσε: «Έχουμε δει τα incar από τις δύο διαδρομές, μας αρέσουν πολύ και με τον συνοδηγό μου, Fred Miclotte είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη νέα αυτή πρόκληση».

Ο εναρκτήριος αγώνας της χρονιάς συγκέντρωσε 46 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και 7 αυτοκίνητα προδιαγραφών R5, με το επίπεδο του συναγωνισμού να είναι πιο υψηλό σε σχέση με πέρυσι: «Είναι θετικό που τα αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας αυξήθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο όταν έχει αρκετούς και συνάμα ικανούς αντιπάλους βελτιώνεσαι και είναι κάτι που το θέλουμε. Ελπίζω όλοι οι συνδυασμοί να ακολουθήσουν και τους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος και να μην συμμετέχουν μόνο στο πρώτο μισό του ως προετοιμασία για το Ράλλυ Ακρόπολις», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης αναφορικά με τον συναγωνισμό στο Ράλλυ Φθιώτιδος και συνέχισε «Πριν τον αγώνα κάναμε το καθιερωμένο τεστ, παρουσία του έμπειρου Γάλλου Eric Camilli, ο οποίος μας μετέφερε χρήσιμες γνώσεις ως προς το στυλ οδήγησης, αλλά και το στήσιμο του Skoda Fabia Rally2 Evo με το οποίο θα αγωνιστούμε στη Λαμία.»

Σχετικά με το στόχο του στον αγώνα, ο Καβαλιώτης οδηγός δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να βρούμε έναν καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, καθώς το Φθιώτιδος περιλαμβάνει μόλις τέσσερις ειδικές, οπότε δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να αφήσεις το πόδι από το γκάζι. Ζητούμενο σε έναν τέτοιο αγώνα είναι και η αξιοπιστία, καθώς ένα κλατάρισμα ή κάποιο οδηγικό λάθος μπορεί να σε αφήσει εκτός διεκδίκησης ενός καλού αποτελέσματος»

Το 38ο Ράλλυ Φθιώτιδος έχει ως επίκεντρο τη Λαμία και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, 2 επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 92 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Φθιώτιδος μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου

Read 516 times Last modified on Saturday, 19 June 2021 07:16

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker