http ΟΘΑΚ: Μια εμπειρία, όχι σαν όλες τις άλλες, για τον Γιάννη Σκαρή
Tuesday, 08 June 2021 14:44

ΟΘΑΚ: Μια εμπειρία, όχι σαν όλες τις άλλες, για τον Γιάννη Σκαρή

Written by 

Ο Γιάννης Σκαρής του ΟΘΑ Καβάλας έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας, στα 5.000μ., που έγινε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας  και έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που αναλύεται στην παρακάτω ανάρτηση:

«Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας. Μια εμπειρία, όχι σαν όλες τις άλλες για τον αθλητή του ΟΘΑ Καβάλας, Γιάννη Σκαρή… Αγώνας πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό ανοιχτής Θάλασσας, ο πρώτος από κάθε κατηγορία προκρίνεται για το Παρίσι.

Ο δικός μας πρώτος δε θα είναι όμως εκεί... Ο Γιάννης Σκαρής, μπήκε και αγωνίστηκε στα 5000 χιλιόμετρα, με ανοιχτά τα χαρτιά του από την αρχή… Ήξερε ότι έπρεπε να ξεκινήσει πρώτος και αυτό έπραξε, αφού είναι ο πιο γρήγορος της κατηγορίας του με μεγάλη διαφορά σε χρόνο από τον επόμενο.. Αυτό που δε περίμενε αθλητής και προπονητής, ήταν η συνέχεια..

Κάπου στα μέσα της διαδρομής, φαίνεται να "μπερδεύτηκαν" τα πράγματα, θέλετε ο ήλιος, η κούραση, το αλάτι ένας αθλητής έχασε ή ξέχασε που ήταν, τι άθλημα έκανε ποια απόσταση κολυμπούσε τι ηλικία είχε, και έπεσε ή καλύτερα  " την έπεσε " στον Γιάννη για αρκετή ώρα κάνοντας του τη ζωή δύσκολη....

Και επειδή εμείς δε μαθαίνουμε στους αθλητές μας χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ούτε κυριολεκτικά ούτε ηθικά, ο μικρός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μη μπορώντας να συνεχίσει τη κούρσα του.

Δεν πειράζει όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Γιάννης και ποιος είναι ο Νίκος Γκέκας, ήταν ένα ακόμα πολύτιμο μάθημα. Η ιστορία θα δείξει το τι πραγματικά συνέβη στη μια κατά τα άλλα πολύ ωραία διοργάνωση.

Και πραγματικά οι συνθήκες ήταν ιδανικές για έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα, όπου και η άλλη μας αθλήτρια ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΤΖΗ κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη θάλασσα, αλλά στην απόσταση τον 7500 χιλιομέτρων να πλασαριστεί στην 8η θέση της κατηγορίας της.

Ο ΟΘΑΚ πάντα έχει προτεραιότητα τους αθλητές του και πάντα θα βρίσκεται δίπλα τους, να παλεύει και να τους στηρίζει, γιατί ξέρουμε τι παιδιά μεγαλώνουμε..»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Read 499 times Last modified on Tuesday, 08 June 2021 14:46

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker