http ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχημένη η διαδικτυακή ημερίδα, ευχαριστήριο σε όλους
Tuesday, 23 March 2021 12:41

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχημένη η διαδικτυακή ημερίδα, ευχαριστήριο σε όλους

Written by 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας μετά την τεράστια επιτυχία της διαδικτυακής ημερίδας, πού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 με θέμα «Το διαδίκτυο στην εποχή της πανδημίας: Κίνδυνοι και Προστασία», θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και συμμετείχατε  ενεργά. 

Κύριο μέλημά μας και απώτερος σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να ενημερώσουμε γονείς και παιδιά για τους κίνδυνους που κρύβει το διαδίκτυο αλλά και τους τρόπους πρόληψης αυτών. Επιπλέον, ήταν μια ευκαιρία για τους αθλητές, τα μέλη μας και όλους τους συμμετέχοντες να ρωτήσουν θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.   

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, τον Δήμαρχο Καβάλας, κ.Θεόδωρο Μουριάδη, τον Διοικητή Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, Αστυνόμο Ά, κ.Κοψίδα Αθανάσιο και τον Διευθυντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Ιωσηφίδη Αλέξανδρο για την συμβολή και υποστήριξη τους σε αυτό μας το εγχείρημα, χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή αυτή η διοργάνωση. 

Επίσης ευχαριστούμε, τους  συναδέλφους προπονητές και συλλόγους ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα που με τη βοήθειά τους κοινοποιήθηκε η εκδήλωση και ακουστήκαμε σε όλη την Ελλάδα. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την proininews, ράδιο-εφημερίδα της Καβάλας, για την  live αναμετάδοση της εκδήλωσης. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε  τον Στρατηγό, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία μας αυτήν, την αγκάλιασε και δούλεψε μαζί μας αφιλοκερδώς για το τελικό αποτέλεσμα, την ενημέρωση γονέων και παιδιών  για το διαδίκτυο.  Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI institute) για την ενδελεχή ενημέρωση πάνω στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. 

Ο προπονητής  του συλλόγου, Παλτόγλου Χάρης, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τους κυρίους Μακάριο Λαζαρίδη και Απόστολο Μουμτσάκη για την υποστήριξη της εκδήλωσης και ενεργή εμπλοκή τους στην διοργάνωση. Αλλά και όλους εσάς που με την ενεργό συμμετοχή σας δώσατε μοναδική ζωντάνια σε όλη την εκδήλωση. 

Τέλος είχαμε την τιμή, την εκδήλωση μας  να χαιρετήσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και τον ευχαριστούμε πολύ για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Read 705 times Last modified on Tuesday, 23 March 2021 12:45

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker