http Η κοπή πίτας του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας
Wednesday, 30 January 2019 10:50

Η κοπή πίτας του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Written by 

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας «Γιώργος Παυλίδης» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, το μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας και Πρόεδρος της «Ευκάλυψις» Κίμων Παπαδόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο  πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμητσής, ο Π. Τζουμάκης μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας, καθώς και οι: Ν. Βογιατζίδης, εκπρόσωπος του Σωματείου των Εργαζομένων των Λιπασμάτων Καβάλας, Άννα Τζαβανάρη εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Κ. Παπακοσμάς πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κ. Λαζαρίδου εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας, Χ. Ξακοπούλου εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καβάλας, Χ. Καφεντζοπούλου Διευθύντρια του Dyslexia Center και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τιμητική απονομή του 6ου DAN στον προπονητή του Συλλόγου, Χάρη Παλτόγλου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο. Στην συνέχεια της εκδήλωσης και υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δ.Σ. του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, ο προπονητής του Συλλόγου απένειμε τις μαύρες ζώνες και DAN στους επιτυχόντες στις εξετάσεις του Ιουνίου αθλητές του.

Έπειτα το βήμα πήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι για ένα σύντομο χαιρετισμό αλλά και για να βραβεύσουν τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρόνια στα Αθλητικά Πρωταθλήματα στα οποία ο καβαλιώτικος σύλλογος με επιτυχία έλαβε μέρος.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την επίδειξη δεξιοτήτων από τους αθλητές της σχολής που με απόλυτη πειθαρχία και δεξιοτεχνία επέδειξαν τις αθλητικές του δυνατότητες. Εντυπωσιακότερες αυτών οι ασκήσεις δεξιοτεχνίας που επέδειξαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και ζώνη αθλητές που εντυπωσίασαν το κοινό. Η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με τον ευχαριστήριο λόγο του προπονητή του συλλόγου προς τους γονείς των αθλητών αλλά και τα μέλη του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που βρίσκονται πάντα κοντά στον Σύλλογο στηρίζουν την προσπάθεια του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Read 933 times Last modified on Wednesday, 30 January 2019 10:54

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker