http Items filtered by date: Wednesday, 02 March 2022

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας, Alex Haditaghi, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟΚ στο fb, διευκρίνισε τους λόγους που η ομάδα φόρεσε μαύρες στολές στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ανέφερε μεταξύ άλλων από τους φιλάθλους να μην ασχολούνται με... μικροπράγματα. Έγραψε επίσης πως στόχος και όραμα της διοίκησης είναι η παραμονή στην SL2 και να ανέβει στην SL την επόμενη σεζόν, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Πάνθηρες Καβάλας εγκαινιάζουν από σήμερα (3/3) έναν επιπλέον τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης, την ιστοσελίδα www.panthersbasketball.gr  

Ο κλασικός αθλητισμός… μετακομίζει στην Ελευθερούπολη και δη στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Published in Στίβος

Καλημέρα φίλες και φίλοι της στήλης. Μέρες έχουμε να τα πούμε, καθώς το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών δεν ευνοούσε το παιχνίδι μας.  Πάμε λοιπόν σιγά σιγά να δούμε την σημερινή επιλογή για τα προγνωστικά μας, η οποία προέρχεται από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΠΣ Καβάλας και ο πρώην πρόεδρος και νυν αντπρόεδρος αυτής  Μιχάλης Παπαδόπουλος αθωώθηκαν τόσο στο αστικό όσο και στο ποινικό κομμάτι της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην υπάλληλος της Ένωσης Χρόνη Γαϊτατζή. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κανονική διάρκεια στην Ευρωλίγκα οδεύει προς το τέλος της. Στην Κωνσταντινούπολη, διεξάγεται το κρίσιμο ντέρμπι Εφές – Φενέρ, αμφότερες «μάχονται» για την είσοδο στην οκτάδα.

Articles by Author

« March 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
eXTReMe Tracker