http Κοπή πίτας της Ακαδημίας ΠΑΟΚ MUNDIALITO και βραβεύσεις
Monday, 18 February 2019 14:15

Κοπή πίτας της Ακαδημίας ΠΑΟΚ MUNDIALITO και βραβεύσεις

Written by 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (17/2) η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito στο καφέ «Chocolat».

Παραβρέθηκαν η διοίκηση του συλλόγου, τα μέλη του προπονητικού τημ, η ομάδα ανδρών του Μακεδονικού Αμισιανών που είναι συνεργαζόμενη με την Ακαδημία καθώς και τα μέλη της Ακαδημίας αλλά και γονείς.

Καλεσμένοι στη συνάντηση ήταν ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο Γιάννης Σαββίδης, ανιψιός του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στον κ. Πουρλιοτόπουλο, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Καστράνης απένειμε τιμητική πλακέτα για την καλή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ για τον ίδιο λόγο πλακέτα απένειμε στον κ. Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καβάλας Χρήστος Παρασκευάς αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Αντώνης Αντωνίου.

Στην αναφορά του στα πεπραγμένα της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito, o επικεφαλής του προπονητικού τιμ, Αλέξης Δήμου, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με τον Μακεδονικό Αμισιανών και εν συνεχεία έκοψε την πίτα.

Στη μεγάλη πίτα, το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε δύο κομμάτια, εκείνο της διοίκησης και των παιδιών της Ακαδημίας, ενώ δόθηκαν ατομικά πιατάκια στους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, με επτά από αυτά να λαμβάνουν δώρα από κατάστημα αθλητικών ειδών.

Η διοίκηση του Μακεδονικού Αμισιανών απέστειλε σχετική ανακοίνωση: «Ως Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Δήμου για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και ευελπιστούμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχισθεί για πολλά χρόνια».

Read 1007 times Last modified on Monday, 18 February 2019 14:18

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker