http Items filtered by date: Friday, 29 May 2020

Η ΕΟΚ αποφάσισε την δημιουργία της νέας, λόγω πανδημίας, Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών με τη συμμετοχή 43 συνολικά σωματείων. Ενημέρωσε ότι εισιτήριο παίρνουν όλοι οι πρωτοπόροι των αντίστοιχων πρωταθλημάτων γυναικών των Ενώσεων. Στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όταν αποφασίστηκε η αναστολή, προηγούνταν οι Πάνθηρες Καβάλας με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συνεδρίασε την Παρασκευή 29/5 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ολοκλήρωσε την εβδομάδα που μόλις πέρασε τις συναντήσεις με τα σωματεία της δύναμης της σε Φιλίππους, Καβάλα και Θάσο. Οι προτάσεις καταγράφηκαν και την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, στις 7μ.μ., θα γίνει το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης στο οποίο η Επιτροπή Πρωταθλημάτων θα καταθέσει την πρόταση της για τα πρωταθλήματα ανδρών ενόψει της νέας ιδιόρρυθμης αγωνιστικής περιόδου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της διοίκησης της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito στην οποία έγινε ο απολογισμός της πρώτης -μετακορωνοϊου εποχής- εβδομάδας. Παράλληλα γίνονται επαφές-μετά από σχετικές προτάσεις- για την πιθανότητα συμμετοχής σε καλοκαιρινά  τουρνουά. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

Το Δ. Σ του ΓΣΕ  οφείλει να συγχαρεί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Επίσης συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα των Πανθήρων για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, τον Λεύκιππο Ξάνθης για την άνοδο στη Β` Εθνική ανδρών, τον ΚΑΟΔ για την άνοδο στη Γ` Εθνική ανδρών και τον Αρίωνα Ξάνθης για την άνοδο στη Γ` Εθνική ανδρών.

Δελτίο Τύπου 

Articles by Author

« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker