http Items filtered by date: Monday, 20 September 2021

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Άρη Πηγών λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σέντρα της φετινής Α κατηγορίας ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ .

Τόσο ο Σπύρος Κλοκίδης αλλά και ο Ντάνιελ Ντίβα προέρχονται από το γειτονικό Νέστο, με ταλέντο αλλά και εμπειρία.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στο. Α.Ο. Ποταμιάς λίγο πριν την πρώτη σέντρα της φετινής χρονιάς. Ο Νίκος Πανίδης θα παίξει μπάλα!!! και ο Θεοδόσης Βασιλειάδης θα κατέχει την θέση του προπονητή του. Μάλιστα έκανε ντεμπούτο στον αγώνα κυπέλλου που συνοδεύτηκε και από νίκη, με ανατροπή μάλιστα στο σκορ.

**Ο Α. Ο. Ποταμιάς εύχεται καλή θητεία στον Δημήτρη Κομποτέ που μπαίνει φαντάρος.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2021 από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων και από το στόμα του Έλληνα Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη, η ιστορική ομάδα του Α.Ο.Καβάλα που αυτές τις μέρες συμπληρώνει 56 χρόνια ιστορίας και εδώ και 1,5 μήνα προσπαθούμε και εμείς να την επαναφέρουμε στην ζωή, δέχτηκε το τελειωτικό της χτύπημα. Ακούσαμε από το βήμα της Βουλής τον κ.Αυγενάκη , να διαβάζει την ΜΙΣΗ (!) πρόταση του Νόμου 4809 από την τελευταία παράγραφο του άρθρου 4, λέγοντας ότι ισχύει μόνο για τις ερασιτεχνικές ομάδες και όχι για τις επαγγελματικές όπως η ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τίτλος: «Τρίποντα» για Μπολόνια και Ατλέτικο

Όλες οι πληροφορίες για το Live bet365 casino!

622. Μπολόνια– Τζένοα (19:30)

Ξεκίνημα με την εμβόλιμη αγωνιστική της Α' Ιταλίας. Η Μπολόνια προέρχεται από βαριά ήττα 6-1 από την πρωταθλήτρια Ίντερ, αποτέλεσμα που δε χωράει κριτική. Όλα στραβά πήγαν για την ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της κόντρα στην Τζένοα. Δύσκολα θα προλάβουν το σημερινό ματς οι μέσοι Σχάουτεν, Κίνγκσλεϊ. Από την άλλη, η ομάδα της Γένοβας υπέστη και αυτή ήττα, 2-1 εντός από τη Φιορεντίνα. Με 1-0-3 στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να νιώσει καλύτερα. Προέκυψαν απουσίες στη φιλοξενούμενη, συγκεκριμένα θα λείψουν ο στόπερ Μπιράσκι, ο μέσος Στουράρο και οι φορ Καϊσέδο, Εκουμπάν.

Προγνωστικό: Η Μπολόνια θεωρητικά είναι πιο ομάδα και μπορεί να συνέλθει μετά από βαριά ήττα. Στην Τζένοα προέκυψαν σημαντικές απουσίες, που ενδέχεται να φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε την αντίδραση της γηπεδούχου, ο «άσος» βρίσκεται στο 2,00.

629. Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30)

Πηγαίνουμε στην Ισπανία και την πρώτη κατηγορία. Η Χετάφε διαγράφει κάκιστη πορεία στο ξεκίνημα της λίγκας, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό (1-8 γκολ). Προς στιγμήν δεν έχει προκύψει θέμα με τον προπονητή Μίτσελ, αν και δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη. Χωρίς πέντε παίκτες στην αποστολή της. Η Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε βαθμούς με την Μπιλμπάο (0-0) και είδε τη συμπολίτισσα Ρεάλ να μένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Στόχος φυσικά να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αλλά και να «κοιμηθεί» έστω και για ένα 24ώρο στην 1η θέση. Στα συν για τους «ροχιμπλάνκος» είναι η παράδοση που έχει στις αναμετρήσεις με τη Χετάφε (7/8 νίκες). Ζοάο Φέλιξ (φορ), Κόκε και Κοντογκμπιά (αμφότεροι μέσοι) δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Προγνωστικό: Χαοτική η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Υπό πίεση η Χετάφε, με τον τεχνικό Μίτσελ να μη διάγει και τις καλύτερες ημέρες στο κλαμπ. Η Ατλέτικο είναι ανώτερη, θέλει και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να μεταδώσει την πίεση στη Ρεάλ. Το «2» βρίσκεται στο τίμιο 1,76

**Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
eXTReMe Tracker