http Items filtered by date: Sunday, 26 June 2022
Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοίνωσε πριν από λίγο την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Τάσος Φραγκούλης. Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης δούλεψε μαζί του στο Νέστο και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με άλλη μια σεζόν. 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Χρήστος Τζελέπης, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Ζυγού, επέστρεψε στη Δόξα Αμυγδαλεώνα για τη νέα χρονιά στην Β' κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος μετά 1,5 χρόνο έλαβε η συνεργασία του καβαλιώτη ( καταγωγή από τη Νέα Καρβάλη) τεχνικού, Νίκου Κωστένογλου, με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι Πάνθηρες Καβάλας ανακοίνωσαν πως η αθλήτρια της ομάδας Σοφία Κελεμένη και διεθνής με την Εθνική ομάδα νεανίδων, είναι πλέον κάτοχος αθλητικής υποτροφίας, από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του San Jose, San Jose State University, της Καλιφόρνια. 

Η Σοφία θα μπορέσει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, καθώς θα αγωνιστεί με τους Spartans στο NCAA Division 1 (κολεγιακό πρωτάθλημα) και συγκεκριμένα στην Mountain West Conference.

Στο Πανεπιστήμιο θα σπουδάσει μοριακή βιολογία και θα ακολουθήσει τον τομέα της έρευνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη αθλήτρια από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που καταφέρνει αυτό το επίτευγμα.

Τα συγχαρητήριά μας, και καλή αρχή Σοφάκι!

Για την οικογένεια των Πανθήρων, είναι πολύ σημαντικός ο ορισμός Human - Student - Athlete (Άνθρωπος - Μαθητής - Αθλητής).

Η βασική προσπάθειά του συλλόγου είναι να δημιουργούν αθλητές και άξιους ανθρώπους για την κοινωνία.

Οι Πάνθηρες θα ακολουθούν την Σοφία στην προσπάθειά της και σε αυτά τα πλαίσια θα δημιουργηθεί στο site της ομάδας μια ιδιαίτερη αναφορά με βίντεο και αποτελέσματα της περιφέρειας της.

Η διοίκηση του Βρασίδα Νέας Περάμου ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς στην Α'  κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Φτωχό» το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας, αυτή την περίοδο αρκετοί Νορβηγοί επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές, εμείς θα κάνουμε την αντίθετη διαδρομή, νοητικά (ευτυχώς), αφού η επιλογή μας προέρχεται από τη 2η κατηγορία της εν λόγω χώρας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« June 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
eXTReMe Tracker