http Items filtered by date: Friday, 15 January 2021

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, παρά τη συνέχιση της αναστολής λειτουργίας των γραφείων και των υπηρεσιών της, θέλοντας να διευκολύνει τα σωματεία της δύναμης της που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μετεγγραφές ποδοσφαιριστών για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο 2020-2021, η οποία είναι σε ισχύ για το μήνα Ιανουάριο, ανακοινώνει τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μακεδονικός Αμισιανών ολοκλήρωσε την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έγινε συνολικά το 12ο σωματείο της ΕΠΣ Καβάλας που τα κατάφερε. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΣΑΠ γιατί δεν ανακοινώθηκε κάτι από τους Λοιμωξιολόγους το απόγευμα της Παρασκευής, όσον αφορά στην έναρξη προπονήσεων στη Football League.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τα μέλη του Συνδέσμου Σταύρο και Αλέξη Μελισσόπουλο για την απώλεια της μητέρας τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ανάρτησε και η διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων καθώς η οικογένεια Μελισσόπουλου έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο. Αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων  εκφράζει την βαθιά της θλίψη  στον  Μιχάλη, Σταύρο και Αλέξη Μελισσόπουλο  για την ξαφνική απώλεια της μητέρας τους. Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό Χρήστο και στους λοιπούς συγγενείς!!!»

Συλλυπητήρια και από εμάς. Καλό παράδεισο στην μητέρα σας. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχα πολύ καιρό να συλλάβω εαυτόν να χειροκροτεί για κάτι αθλητικό, ειδικά στην περίεργη εποχή που ζούμε, του εγκλεισμού, το φόβου, της αγωνίας και της προσμονής για την επόμενη ημέρα.

Articles by Author

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker