http Items filtered by date: Sunday, 12 July 2020

Στον Ποσειδώνα Καβάλας έχουν νέα  διοίκηση, με παλιά μέλη αλλά και νέους, γεγονός ενθαρρυντικό για το μέλλον του συλλόγου. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του Ποσειδώνα, η διοίκηση ζητά από τη διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας να σταματήσουν οι διαμάχες μεταξύ πρώην και νυν. Επίσης, μπροστά σε μια δύσκολη χρονιά, με πρωτόγνωρα προβλήματα, την καλούν να φέρει σε πέρας και να βρει τρόπο να προχωρήσει με σεβασμό στον Καβαλιώτη παράγοντα, γονέα, φίλαθλο. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον 1ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ οι κορασίδες  της ΕΚ Καβάλας.

Η διοίκηση του Άρη Πηγών ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Άγγελου Παυλακάκη κάνοντας αν μη τι άλλο μια σπουδαία μετεγγραφική κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς στα σαλόνια της ΕΠΣ Καβάλας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κεραμωτή, και μάλιστα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γενική συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης, στην αίθουσα Ποντίων, πραγματοποιήθηκε με μικρή συμμετοχή μελών και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση αποχώρησης του Προέδρου, Σάββα Λαζαρίδη, από τα διοικητικά του συλλόγου μετά από 20  χρόνια προσφοράς από διάφορες θέσεις.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Ξεριά ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημοσθένη Μουλατζίδη για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νέα διοίκηση της Δόξας Θεολόγου κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τον πολύπειρο προπονητή Μπάμπη Πανταζίδη.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
eXTReMe Tracker