http Items filtered by date: Saturday, 20 June 2020

Μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία της καραντίνας για όλους τους αθλητές, με μια μικρή προετοιμασία, ήρθε η ώρα των πρώτων αγώνων της χρονιάς με την κατηγορία Κ16.

Published in Στίβος

Η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης ανακοίνωσε την συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Βασίλη Αθανασάκη. Ουσιαστικά επιστρέφει στο σύλλογο μετά από πέντε χρόνια.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 21/6 με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, παρουσία του συντοπίτη και  δικηγόρου Αλέξανδρου Ιωσηφίδη ως δικαστικού αντιπροσώπου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Καραμπιμπέρη.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρόσκληση-πρόκληση για τον Γιώργο Αγγελίδη από την ΠΑΕ ΑΟΚ ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να την αρνηθεί. Ο νεαρός τεχνικός συζήτησε με την διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα και όπως ήταν λογικό αυτή τον άφησε ελεύθερο να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Αυτό βέβαια αφήνει κενό στον πάγκο της Δόξας που πρέπει άμεσα να καλυφθεί για να συνεχιστεί ο προγραμματισμός του συλλόγου για τη νέα χρονιά στην Α΄ κατηγορία  ΕΠΣ Καβάλας. 

Σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στη σελίδα της Δόξας Αμυγδαλεώνα στο fb στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την προπόνηση του Σαββάτου (20/6) της ακαδημίας και πιο συγκεκριμένα του τμήματος  Κ12 του fc ΑΕΤΌΣ- fc ΠΑΟΚ ΟΦΡΥΝΙΟΥ παρακολούθησε ο κυριος Σταθης Ταυλαρίδης. 

Θα θυμίσουμε πως είχε παρακολουθήσει και προπόνηση τμημάτων της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker