http Η ώρα της αποχώρησης για τον Φώτη Καμπερίδη
Saturday, 09 July 2022 06:25

Η ώρα της αποχώρησης για τον Φώτη Καμπερίδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Φώτης Καμπερίδης αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική διαιτησίας φτάνοντας μάλιστα μέχρι και στην SL.
Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb ανέφερε σχετικά: 
 
"Μετά από δεκαπέντε χρόνια ενεργούς διαιτησίας , έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω ένα σπουδαίο και αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου. Με συγκίνηση αλλά και αίσθημα τιμής, κοιτάζω πίσω στα δεκατρία χρόνια της καριέρας μου ως ομοσπονδιακός  διαιτητής και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα, όσο έντονες είναι και οι στιγμές που μου χάρισε. Αγώνας, δοκιμασίες, ένταση, κούραση, υψηλές απαιτήσεις, πίεση, αυτοκυριαρχία, ψυχραιμία.. Άλλοτε απογοήτευση, στεναχώρια, μοναξιά και άλλοτε αναγνώριση, χαρά και υπερηφάνεια… Μου χάρισε πολλά αυτό το ταξίδι... με διαμόρφωσε… Μέσα από δυσκολίες που κλήθηκα  να αντιμετωπίσω αλλά και μέσα από τις χαρές και τις συγκινήσεις που μου πρόσφερε. Σε έναν χώρο ανταγωνιστικό, υψηλής ευθύνης όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται και όπου οι συνθήκες,δυστυχώς, δεν είναι πάντα αξιοκρατικές και δίκαιες και οι ικανότητες κάποιες φορές αποκτούν δευτερεύουσα σημασία. Κάπως έτσι έφτασε τώρα αυτή η στιγμή για μενα να κλείσω την καριέρα μου ως ομοσπονδιακός διαιτητής. Με μοναχική προσπάθεια και  αφού πολλές φορές χρειάστηκε να ξεπεράσω τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής ήρθε η αναγνώριση. Ειχα την τιμή να φτάσω το όνειρο κάθε διαιτητή και να αγωνιστώ στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, την τωρινή Super League!!!
Γνώρισα ανθρώπους από όλα τα μέρη της Ελλάδος, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, έκανα λίγους φίλους και καλούς αλλά και κουμπάρο...!!! Νιώθω πλήρης από την διαδρομή μου και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις επιτροπές της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ολα αυτά τα χρόνια που πίστεψαν σε μένα… Επίσης, τον άνθρωπο που με παρότρυνε να μπω στον χώρο της διαιτησία του ποδοσφαίρου τον Στασινό Δημήτριο, όλους τους συναδέλφους διαιτητές που συνεργαστήκαμε άψογα και γεμίσαμε μοναδικές εμπειρίες, όλα τα δικά μου άτομα που ήτανε δίπλα μου και με ενθάρρυνα συνέχεια, την οικογένεια μου και τέλος τον δικό μου άνθρωπο που ήταν βράχος και με στερήθηκε τόσα σαββατοκύριακα και όχι μόνο.!
Υ.Γ Θα βρίσκομαι δίπλα σε όλους τους νέους και παλιούς συναδέλφους σε ότι με χρειαστούν".
Read 922 times Last modified on Saturday, 09 July 2022 06:33

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker