http ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Αποχώρηση Προβατίδη για προσωπικούς λόγους
Sunday, 29 May 2022 16:19

ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Αποχώρηση Προβατίδη για προσωπικούς λόγους

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παύλος Προβατίδης ανακοίνωσε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb, την αποχώρησή του από τον πάγκο του Βρασίδα Νέας Περάμου για προσωπικούς λόγους, μετά από δύο χρόνια παρουσίας σε αυτόν.

Έκανε έναν απολογισμό θητείας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κ.κ. Μπιλμπίλη, Παπαζίδη και Μήτρου αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε. 

Η σχετική ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: «Τελείωσε μια χρόνια, μια χρόνια δύσκολη για τον Βρασίδα, ταυτόχρονα όμως πολύ διδακτική για όλους τους ερασιτεχνικούς συλλόγους, για το πως πρέπει να λειτουργεί το τρίπτυχο διοίκηση, παίκτες, προπονητής. Μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος, μείναμε αγαπημένοι ως το τέλος, στηρίξαμε ο ένας τον άλλον για αυτό τον λόγο αυτή η μεταβατική χρόνια για τον Βρασίδα αντικειμενικά κρίνεται επιτυχημένη. Είναι πολύ τυχερή η νέα διοίκηση που αναλαμβάνει μια ομάδα έτοιμη να χτίσει επάνω της τον Βρασίδα της επόμενης δεκαετίας, τυχερός επίσης θα είναι και ο νέος προπονητής που θα αναλάβει μια ομάδα που το μόνο που θα χρειάζεται πλέον θα είναι η προσωπική του ταυτότητα κα αυτό γιατί εγώ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Βρασίδα για προσωπικούς λόγους.

 Τέλος, θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε 3 ανθρώπους. Πρώτος είναι ο Μπιρμπίλης Βασίλης, ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους στο τοπικό ποδόσφαιρο, εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με την αγάπη του προς την ομάδα βοήθησε μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεύτερος στης σειρά είναι ο Παπαζίδης Σωκράτης γιατί με την ευφυΐα του και με την ηρεμία του ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόταν. Τρίτος και τελευταίος αλλά ο πιο σημαντικός είναι ο πρώην πρόεδρος του Βρασίδα Τάσος Μήτρου, ένας άνθρωπος που λατρεύει αυτήν την ομάδα και το ‘χω ζήσει αυτά τα δυο χρόνια που συνεργαστήκαμε, ένας άνθρωπος που δίνει την ψυχή του για την ομάδα και όχι μόνο …. Θέλω να τον ευχαριστήσω απτά βάθη της καρδιάς μου για την απόλυτη στήριξη όλη την χρόνια και για την πίστη του μέχρι και την τελευταία μέρα στο πλάνο που σχεδιάσαμε πριν δυο χρόνια. Ευχαριστώ Βασίλη, ευχαριστώ Σωκράτη, Ευχαριστώ Τάσο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους ποδοσφαιριστές μου από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό για την άψογη συνεργασία αυτά τα 2 χρόνια. Καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ».

Read 524 times Last modified on Sunday, 29 May 2022 16:22

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker