http Αναγέννηση Λιμεναρίων: Τέλος εποχής για Κώστα Βερζαμάνη
Sunday, 22 May 2022 16:12

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Τέλος εποχής για Κώστα Βερζαμάνη

Ο Κώστας Βερζαμάνης είχε δηλώσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τα διοικητικά της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Ο έμπειρος παράγοντας ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να μην ασχοληθεί με το σύλλογο στη νέα χρονιά και ζητά από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το χωριό και την Αναγέννηση να σηκώσουν τα μανίκια και αν δουλέψουν ώστε να υπάρξει συνέχεια.

Ήταν στη θέση του προέδρου για εννέα συνεχόμενα χρόνια και επί των ημερών του η Αναγέννηση έζησε πολλές όμορφες στιγμές με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας το 2019 και η κατάκτηση της 3ης θέσης στην σεζόν 2021-2022 στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. Επί των ημερών του ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης έπαιξαν στις μικτές ΕΠΣ Καβάλας και πήραν μετεγγραφή για συλλόγους εθνικών κατηγοριών. Παράλληλα, η ακαδημία του συλλόγου λειτουργεί υποδειγματικά με πάνω από 50 νεαρούς αθλητές όλων των ηλικιών.

Read 972 times Last modified on Sunday, 22 May 2022 16:13

« March 2024 »