http Ανοιχτή επιστολή του Alex Haditaghi προς τους παίκτες του ΑΟ Καβάλας
Tuesday, 22 March 2022 16:26

Ανοιχτή επιστολή του Alex Haditaghi προς τους παίκτες του ΑΟ Καβάλας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ, AlexHaditaghi, ανάρτησε στο fb ανοικτή επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, σε μια προσπάθεια να τους ντοπάρει ενόψει των τριών κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, στο μακροσκελές κείμενο ότι η νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια είναι μονόδρομος. Διαφορετικά, το ρόστερ θα μειωθεί και έξι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο σπίτι τους. Τους βάζει να αναρωτηθούν για ποιον και τι αγωνίζονται αλλά και για το πώς θέλουν να τους θυμούνται σε 20 χρόνια από σήμερα. Χτυπά στο φιλότιμο τους ώστε να δώσουν όλοι το κάτι παραπάνω στο γήπεδο, να κάνουν την υπέρβαση. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς ο χρόνος μας μαζί πλησιάζει τους 3 μήνες και το γεγονός ότι φτάνουμε στα τελευταία 10 παιχνίδια της σεζόν, αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το πού βρισκόμαστε σήμερα και τι πρέπει να κάνουμε τις επόμενες 12 ημέρες!

Καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του τμήματος μας και αντιμετωπίζουμε τον υποβιβασμό στην Γ' κατηγορία, είναι μια θέση και κατάσταση που δεν νομίζω ότι πρέπει να είστε άνετοι ή ευχαριστημένοι! Πώς φτάσαμε εδώ;

Ξέρω ότι είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα και ξεκινήσαμε με 0-7. Αλλά τα προβλήματά μας είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Νιώθω ότι τα προβλήματα μας είναι με την τωρινή ομάδα που έχουμε. Έχουν υπογράψει 29 παίκτες και μόλις 6 παίκτες έχουν την διάθεση να αγωνιστούν για την Καβάλα και την ομάδα μας! Νιώθω ότι υπάρχουν μόνο αυτοί οι 6 παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε κάθε παιχνίδι!

Δεν πρόκειται να ονομάσω ποιοι είναι αυτοί οι 6 παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε ποιοι είναι. Γεγονός είναι ότι οι άλλοι 23 παίκτες έχουν γίνει τουρίστες σε αυτή την πόλη και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Δεν έχουν καμία μάχη, υπερηφάνεια ή επιθυμία να νικήσουν. Αυτό είναι μια απόλυτη απογοήτευση και στεναχώρια.

Τα παιχνίδια σας παρακολουθούν και υποστηρίζουν από κάποιους από τους καλύτερους οπαδούς της Ελλάδας. Είχατε πλήθος 3000-4000 ατόμων να σας βλέπουν να παίζετε και να φεύγουν από το γήπεδο με σπαραγμό και απογοήτευση! Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα SUPER LEAGUE 2 δεν έχει τους οπαδούς και υποστηρικτές σου! Φοράς μια όμορφη, ιστορική στολή που φορούσαν εκατοντάδες καλοί και παθιασμένοι παίκτες που έπαιξαν, μάτωσαν και πέθαναν για αυτή την ομάδα. Παίζεις για σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας!

Αναρωτηθείτε αυτό. Αν ήσασταν φίλαθλος της Καβάλας θα ήσασταν ευχαριστημένοι με την τωρινή ομάδα;

Έχουμε 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες 12 ημέρες. Αν θέλουμε να μείνουμε στη Super League 2, πρέπει να κερδίσετε και τα 3 παιχνίδια. 3 Παιχνίδια, 9 πόντοι! Αν Δεν κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια, η σεζόν μας τελείωσε. Η σεζόν μας τελείωσε. Κάθε ελπίδα, εμπιστοσύνη και εμπιστοσύνη σε αυτή την όμορφη πόλη της Καβάλας, οι οπαδοί και εγώ είχαμε σε σένα τελείωσε!

Το να μην κερδίζετε τα επόμενα 3 παιχνίδια, για τους περισσότερους από εσάς (20 παίκτες) σημαίνει ομάδες 3ης κατηγορίας σε όλο τον κόσμο ή για λίγους από εσάς ακόμα και το τέλος της ποδοσφαιρικής σας καριέρας. Αν δεν μπορείτε να παίξετε και να βοηθήσετε στην Super League 2 της Ελλάδας, πώς θα παίξετε σε Α' ή Β' κατηγορία άλλης χώρας;

Αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα 3 παιχνίδια, θα στείλουμε 6 παίκτες σπίτι και θα κατεβάσουμε το ρόστερ σε 22 παίκτες. Το σπίτι σας μπορεί να είναι στην Ελλάδα, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Γαλλία, Αυστρία, Σερβία, Ιράν, Ισραήλ, Λετονία, Εσθονία, Νιγηρία, Γερμανία,.... δεν έχει σημασία! Έξι παίκτες θα σταλούν σπίτι τους. Κερδίζετε σαν ομάδα και χάνετε σαν ομάδα. Εάν η παραμονή σας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να κερδίσουμε παιχνίδια, γιατί σας κρατάμε εδώ ούτως ή άλλως;

Τα 3 επόμενα παιχνίδια θα κάνουν τη διαφορά σε αυτή την πόλη και στο μέλλον της ποδοσφαιρικής σας πορεία! Παίζετε σκληρά και πεινασμένοι, θα έχετε πιθανότητες για ένα καλύτερο μέλλον ως ποδοσφαιριστές με την Καβάλα ή άλλη ομάδα. Χάνετε ένα μόνο πόντο, ολόκληρος ο σκοπός σας να έρθεις Ελλάδα και το ταξίδι μας μαζί πάει χαμένο! Τελευταία παράκληση.

Είναι στα χέρια σας να αποφασίσετε ποιο θα είναι το μέλλον και το πεπρωμένο σας. Μερικοί άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία... ενώ άλλοι ξυπνάνε και δουλεύουν σκληρά γι' αυτό.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να πετύχετε οτιδήποτε, και αυτός είναι να δώσετε τα πάντα. Μια δύσκολη στιγμή μπορεί να υπομείνει πιο εύκολα εάν διατηρήσουμε την πεποίθηση ότι η ύπαρξή μας έχει έναν σκοπό – μια αιτία και κληρονομιά για να κυνηγήσουμε, ένα άτομο για να αγαπήσουμε, έναν στόχο για να επιτευχθεί. Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή;

Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα ότι το κλειδί της επιτυχίας ήταν απλά η σκληρή δουλειά. Αλλά το πραγματικό θεμέλιο είναι το πάθος, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η πίστη - η ιδέα ότι «μπορώ να το κάνω» - είναι το αντίθετο του φόβου («Κι αν αποτύχω;»). Και η πίστη δημιουργεί κίνητρο και πάθος που με τη σειρά του οδηγεί σε δέσμευση, σκληρή δουλειά, εξυπνάδα, προετοιμασία... και τελικά επιτυχία. Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να πάρει τη θέση της επιμονής. Το ταλέντο δεν θα το κάνει, τίποτα δεν είναι πιο συνηθισμένο από τους αποτυχημένους ανθρώπους με ταλέντο. Η ιδιοφυΐα δεν θα το κάνει, η ανεπιθύμητη ιδιοφυΐα είναι σχεδόν παροιμία. Η εκπαίδευση όχι, ο κόσμος είναι γεμάτος από μορφωμένους εγκαταλειμμένους. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα από μόνες τους είναι παντοδύναμες.

Μια ανίκητη αποφασιστικότητα και πάθος μπορεί να καταφέρει σχεδόν τα πάντα και σε αυτό βρίσκεται η μεγάλη διάκριση μεταξύ μεγάλων ανδρών και μικρών ανδρών. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα αποφασισμένο άτομο μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά, και ότι μια μικρή ομάδα αποφασισμένων και παθιασμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.

Μέσα στον καθένα μας υπάρχει ένα κρυμμένο απόθεμα αποφασιστικότητας. Αποφασιστικότητα να μας κρατήσει στον αγώνα όταν όλα φαίνονται χαμένα. Όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν εγκαταλείψει. Ήρθε η ώρα για τους περισσότερους από εσάς να βρείτε αυτή την κρυφή αποφασιστικότητα και πάθος! Ο αληθινός στρατιώτης δεν πολεμάει επειδή μισεί αυτό που βρίσκεται μπροστά του, αλλά επειδή αγαπά αυτό που βρίσκεται πίσω του.

Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, λοιπόν, για ποιον και για τι αγωνίζεστε; Πώς θα θέλατε αυτή τη στιγμή της ζωής σας να τη θυμούνται σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα;»

Read 297 times Last modified on Tuesday, 22 March 2022 16:46

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker