http ΠΑΕ ΑΟΚ: Διευκρινίσεις Alex Haditaghi για τα χρώματα στην φανέλα
Thursday, 03 March 2022 18:35

ΠΑΕ ΑΟΚ: Διευκρινίσεις Alex Haditaghi για τα χρώματα στην φανέλα

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας, Alex Haditaghi, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟΚ στο fb, διευκρίνισε τους λόγους που η ομάδα φόρεσε μαύρες στολές στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ανέφερε μεταξύ άλλων από τους φιλάθλους να μην ασχολούνται με... μικροπράγματα. Έγραψε επίσης πως στόχος και όραμα της διοίκησης είναι η παραμονή στην SL2 και να ανέβει στην SL την επόμενη σεζόν, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων. 

 

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Τα χρώματα της ομάδας μας είναι Μπλε, Λευκό και Χρυσό, όλοι το ξέρουμε αυτό! Είναι γελοίο να νομίζει ο κόσμος ότι αλλάξαμε τα χρώματα της ομάδας μας σε μαύρο ή ακόμα αλλάξαμε το λογότυπο της ομάδας μας! Δεν έχουμε και δεν πρόκειται!

Κάθε ομάδα της SL2 πρέπει να έχει και τρίτη στολή σε περίπτωση ανάγκης. Οι ομάδες συνήθως επιλέγουν χρώματα που δεν υπάρχουν και εντελώς διαφορετικά! Θέλαμε να πάμε με το κίτρινο αλλά η Nike δεν είχε ετοιμοπαράδοτες φόρμες με κίτρινο χρώμα. Οπότε αγοράσαμε μαύρο. Παίξαμε με την 3η στολή γιατί οι στολές των παικτών μας ήταν υγρές (βροχή) και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις άσπρες στολές λόγω χρωματικών συγκρούσεων με την Ξάνθη!!!

Παρακαλώ σταματήστε αυτές τις ανοησίες και τις τρέλες! Οι πραγματικοί οπαδοί της Καβάλας είναι πιο έξυπνοι και καλύτεροι από το να ανησυχούν για τέτοια πράγματα!

Πρέπει να εστιάσουμε και να νοιαζόμαστε για την παραμονή στην SL2 και να κάνουμε τους εχθρούς μας να φαίνονται κακοί για σχεδόν ένα χρόνο ολόκληρη η ποδοσφαιρική μαφία προσπαθεί να κρατήσει αυτή την ομάδα κάτω. Παλεύουμε κάθε μέρα, ακόμα και τις μέρες που δεν παίζουμε!

Ας μην ανησυχούμε για μικρά θέματα όπως αυτό. Ένας από τους βασικούς λόγους που ασχολήθηκα με την Καβάλα ήταν λόγω της μεγάλης ιστορίας της. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε πολύ πριν γεννηθώ και θα ζήσει χρόνια και δεκαετίες μετά τον θάνατο μου. Τους τελευταίους αρκετούς μήνες προσπαθούμε να χτίσουμε όχι μόνο μια ομάδα που κερδίζει αλλά και έναν οργανισμό που κερδίζει. Εργαζόμαστε για την οικοδόμηση ενός οργανισμού που σέβεται την κοινότητα, τον πολιτισμό, την ιστορία και τις κοινωνικές ευθύνες που έχει. Δεν προσπαθούμε να ξεχάσουμε ή να αγνοήσουμε το παρελθόν, στην πραγματικότητα το αντίθετο, είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σπουδαίο παρελθόν.

Δεν είμαστε τέλειοι και πρόκειται να κάνουμε λάθη, αλλά στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή την οργάνωση καλύτερη κάθε μέρα. Μπορεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω μερικές φορές, αλλά σας διαβεβαιώνω στο τέλος του ταξιδιού, θα είμαστε Δέκα βήματα μπροστά. Στόχος και όραμά μας για την Καβάλα είναι η διάσωση της SL2 φέτος και η άνοδο στη Super league τον επόμενο χρόνο.

Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Επίσης, ελπίζω να έχουμε πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο αυτή την Κυριακή! Στα 5 ΕΥΡΩ το εισιτήριο, δεν υπάρχει λόγος όλη η Καβάλα να μην είναι εκεί αυτή την Κυριακή!»

Read 480 times

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker