Print this page
Monday, 03 January 2022 09:16

Το μήνυμα του ALEXANDER HADITAGHI προς την Καρδίτσα

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, Alexander Haditachi, απέστειλε επιστολή -με νόημα- προς τξν τα μέλη της οικογένειας της Καρδίτσας αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.
Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής: "Ποτέ δεν θα φτάσεις στον στόχο σου αν σταματάς και πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει" - (Winston Churchill)
 
Προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Καρδίτσας, την διοίκηση και τους οπαδούς της.
 
Τα 10+ θετικά κρούσματα προέκυψαν από PCR tests και όχι Rapid. Ίσως να μην έχετε ενημερωθεί αλλά το όλο θέμα με την πανδημία του Covid-19 είναι αληθινό.
 
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα κρούσματα στην ομάδα μας έχουν αυξηθεί σε 13! Η δική σας ομάδα δεν έχει κρούσματα? Αν όχι, ίσως είναι η ώρα να μοιραστείτε το μαγικό σας μυστικό με τον υπόλοιπο κόσμο!
 
Κατανοώ ότι είστε εκνευρισμένοι επειδή δεν παίξατε με 14 χρόνια και 15χρονα παιδιά. Αλλά μην ανησυχείτε! Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με την Καβάλα φέτος.
 
Μπορείς να επιλέξεις, να πετάς πέτρες, να παραπατάς πάνω τους, να τις σκαρφαλώνεις ή να χτίζεις με αυτές. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πέτρες που μας πετάτε για να χτίσουμε κάτι 
Read 535 times
eXTReMe Tracker