Print this page
Tuesday, 19 October 2021 10:21

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανακοίνωση-ενημέρωση του κοινού

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Η διοίκηση του Βύρωνα Καβάλας, με ανακοίνωση που μας απέστειλε πριν από λίγο αναφέρει τα εξής όσον αφορά στο ματς με το Βυζάντιο για την 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας. 

 

"Τα τελευταία έξι χρόνια που η παρούσα διοίκηση βρίσκεται στο τιμόνι  ενός εκ των   ιστορικότερων ποδοσφαιρικών σωματείων της Ελλάδος  (με έτος ιδρύσεως το 1931 και Α.Μ.ΕΠΟ:  079) έθεσε σαν μοναδική  προτεραιότητα, να το εξελίξει σε ένα σύγχρονο αθλητικό οργανισμό που θα πρωταγωνιστεί σε περιφερειακό επίπεδο .Αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες και οικογενειάρχες της  Καβαλιώτικης κοινωνίας,  θέλει να μεταδώσει στους αθλητές  του τις ηθικές αρχές και αξίες της ελληνικής κοινωνίας, βοηθώντας στη θωράκιση του χαρακτήρα τους και στην μετέπειτα εξέλιξη τους ως ανεξάρτητους και πετυχημένους ανθρώπους. Τηρώντας αυτές τις αρχές επέλεξε το δύσκολο δρόμο,  να προσπαθεί να κερδίζει μόνο εντός του γηπέδων γιατί οτιδήποτε άλλο το θεωρεί ανήθικο και ανέντιμο. Σεβόμενοι πάντα τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής ακόμα και όταν θεωρούμε πως αδικούμαστε. Οι απογοητεύσεις πολλές και ακόμα περισσότεροι  οι χλευασμοί κυρίως από απολιθώματα και γραφικές φιγούρες(φιλάθλων-παραγόντων)  του τοπικού πολύπαθου  ποδοσφαίρου. Ωστόσο η ανταμοιβή τεράστια ... Οι Καβαλιώτες γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και χάρη στην αναγνώριση τους οι ακαδημίες μας πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα απασχολώντας μέχρι σήμερα δώδεκα προπονητές. Η πλειοψηφία των ενεργών ποδοσφαιριστών του νομού μας δε κρύβουν την επιθυμία τους να αγωνιστούν για εμάς αλλά και αρκετοί συνάδελφοι παράγοντες άλλων σωματείων, μας επιβραβεύουν για τη στάση και την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με αφορμή τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος  και την πρόσφατη ανακοίνωση της φίλης διοίκησης του ποδοσφαιρικού σωματείου Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα θέλαμε να μοιραστούμε  μαζί σας τα παρακάτω γεγονότα και προβληματισμούς:

  • Αναβολή ζητήθηκε από την ομάδα μας για τη διεξαγωγή των αγώνων των  δύο πρώτων αγωνιστικών,  με αποτέλεσμα να κληθούμε να δώσουμε σε διάστημα 10 ημερών τέσσερις αγώνες .Οι πρώτοι δύο στο νησί της Θάσου Τετάρτη  06/10 και  Κυριακή 10/10 και οι υπόλοιποι την επόμενη Τετάρτη 13/10 και Σαββάτο 16/10. Παρά τον αποκλεισμό μας μέχρι το μεσημέρι της  Δευτέρας 11/10 λόγω κακών καιρικών συνθηκών και τη σωματική κόπωση των αθλητών μας δεν καταθέσαμε αίτημα αναβολής για το παιχνίδι στις 13/10 όμως ζητήσαμε το παιχνίδι του Σαββάτου 16/10 να πραγματοποιηθεί μια ημέρα αργότερα την Κυριακή 17/10 κάτι που δεν έγινε δεκτό.
  • Μετά την απόρριψη του αιτήματος μας η ομάδα κατέφθασε στο γήπεδο Κοκκινοχώματος το Σαββάτο 16/10 στις 14.30 συνοδευομένη από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ.Γιώργο Βαρδάκα. Αφού ξεκίνησε το ζέσταμα, κλήθηκαν από το διαιτητή του αγώνα οι επικεφαλείς των ομάδων  για να τους ανακοινώσει την απόφαση του για αναβολή του αγώνα. Όταν ερωτήθηκαν τόσο ο αρχηγός της ομάδος κ.Ηλίας Σεφερίδης  παρουσία του αρχηγού της αντιπάλου ομάδος όσο και ο προπονητής της ομάδος κ.Στέλιος Ιγνατιάδης  παρουσία του προέδρου της αντιπάλου ομάδος κ.Αθανάσιου Λαζαρίδη ,απάντησαν ότι επιθυμούν να πραγματοποιηθεί  κανονικά ο αγώνας, ωστόσο ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση.
  • Παρακαλούμε να μας διευκρινιστεί ποιος ορίζει την ακριβή ώρα άφιξης των υπολοίπων μελών του διοικητικού σωματείου της φιλοξενούμενης ομάδος που προσέρχονται με την ιδιότητα του απλού φιλάθλου?
  • Πως  και πόσο επηρεάστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος καθώς και ο προγραμματισμός του συνόλου των υπολοίπων  ομάδων  πλην αυτών της Δόξας Θεολόγου και του Άρη Πηγών;
  • Γιατί ενώ αναβλήθηκαν συνολικά τρείς αγώνες την τελευταία αγωνιστική ορίστηκε η διεξαγωγή μόνο του  δικού μας παιχνιδιού;

Καλούμε την νέο εκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας να κάνει πράξη τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για νέα ήθη καθώς και τις υπόλοιπες ομάδες να επικεντρωθούν στην ευγενή άμιλλα, βάζοντας στόχο να φέρουμε πίσω στα γήπεδα τις οικογένειες.  Με εκτίμηση".

 

 

 

 

 

Read 780 times Last modified on Tuesday, 19 October 2021 11:37
eXTReMe Tracker