Print this page
Sunday, 17 October 2021 11:33

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Βυζαντίου προς την ΕΠΣΚ

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Ανακοίνωση από τη διοίκηση του Βυζαντίου Κοκκινοχωματος για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Βύρωνα Καβάλας για την 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας. Αναφέρονται τα εξής: 

 "Χθες γίναμε μάρτυρες του αμοιρου Ελληνικού ποδοσφαίρου! Αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Α κατηγοριας περίμεναν, με την έναρξή του πρωταθλήματος, αν ο Βύρων αγωνιστεί στην Γ εθνική, αλλάζοντας ολο τον προγραμματισμό των ομάδων, ήρθε η σειρά μας να υποστούμε τις συνέπειες αυτης της απόφασης για την διεξαγωγή του αγώνα ! Απο την στιγμή που δεν έγινε δεκτο απο εμάς το αίτημα της αντίπαλης ομάδας, για αλλαγή ημερομηνίας ζήσαμε στο πετσί μας την απόλυτη κοροϊδία. Μετά απο έναν χρόνο πανδημίας και διακοπής ολων των ερασιτεχνικων πρωταθληματων αντί να χαρούμε την επιστροφή των ομάδων ασχολούμαστε με εξωγενείς παραγοντες! Σε ένα γήπεδο που ήταν κατάλληλο να διεξαχθεί ποδόσφαιρο(ελέγχθηκε απο τον διαιτητή και βγήκαν οι ομάδες για το καθιερωμένο ζεσταμα) πάρθηκε "ξαφνικα"η απόφαση απο τον διαιτητή(εκτελεστικό όργανο) να μην διεξαχθεί ο αγώνας ενώ ο κόσμος είχε παρει ήδη θεση στις κερκίδες και απορουσε με αυτη την απόφαση! Οι μόνοι που δεν αντέδρασαν ήταν οι διοικούντες του Βύρωνα του οποίους αναζητούσε ο διαιτητής ενα 15λεπτο πριν την εναρξη!!!!!!!! Καλούμε, ως ένας απο τούς ιστορικοτερους συλλόγους στην Καβάλα, την Ε. Π. Σ Καβάλας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!!!!!!

Υ. Γ 1 Αν όντως τιθεται θέμα ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών είμαστε μαζί σας και σας καλούμε να διακόψετε το πρωτάθλημα για τουλάχιστον 2 μήνες γιατί ξεκάθαρα το γήπεδο μας θα είναι σε χειρότερη κατάσταση απο τη χθεσινή. Ισως και για τα άλλα γήπεδα να συμβεί αυτό.

Υ. Γ 2 Θα σταλεί στην Ε. Π. Ο επιστολή, με φωτογραφίες της χθεσινής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου!

Υ. Γ 3 Από τα video και τις φωτογραφίες των δημοσιογράφων κ. Τσουτσα και κ. Πατσιδη προκύπτει ότι δεν υπήρχε λόγος αναβολής του αγώνα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο διαιτητής στο ΦΑ. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει αιτία αναβολής του αγώνα όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στον ΚΑΠ , ούτε πραγματική αδυναμία διεξαγωγής του από τον διαιτητή.

Αναφέρεται δε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονταν επί 30 και πλέον λεπτά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το απαραίτητο ζέσταμα και κανείς δεν διαμαρτυρηθηκε για ακατάλληλοτητα και κίνδυνο τραυματισμού εξ αιτίας του αγωνιστικού χώρου. Για όλους τους παραπάνω λόγους διαμαρτυρομαστε για την αναβολή του αγώνα... "

Read 913 times Last modified on Sunday, 17 October 2021 11:39
eXTReMe Tracker