http ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνεχίζει να χτίζει με υπομονή
Sunday, 03 October 2021 08:19

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνεχίζει να χτίζει με υπομονή

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τον κ. Κώστα Ανδρεάνη και φέτος στο προεδρικό θώρακα, με κάποιους συνεργάτες του που συνεχίζουν...αλλά επίσης με κάποια ακόμη νέα πρόσωπα όπως των κκ: Ιωακείμ Ταραμπατζή, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Αντωνιάδη ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ συνεχίζει με υπομονή να χτίζει...σε βάθος χρόνου. 

Με κοουτς για άλλη μια χρονιά τον Ιορδάνη Στυλιανίδη όπως και συνεργάτη του (σ.σ. παράλληλα υπεύθυνος ακαδημίας) τον Γιώργο Βεζυριδη.

Όσο αφορά στο ρόστερ... παρέμειναν οι πιο έμπειροι...αλλά και σε καλή ηλικία...: Τοτικόγλου Λάιος, Χρυσαλίδης, Κεφαλαδέλης, Θανάσι, Παπαδόπουλος. 

Όπως και οι νεότεροι ιδιαίτερα αλλά...ελπιδοφόροι...: Οτατζής, Μερντάνι, Μαβινάκης, Κουντουράς ενώ στο ρόστερ ανήκει και ο ιδιαίτερα εξίσου εξελλισιμος... Κωνσταντίνος Μπογιατζόπουλος.

Από τη ακαδημία του συλλόγου προωθήθηκαν οι Κατσιάνης και Βικελίδης. Επίσης, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας με το Απόλλων Καβάλας στο ρόστερ ενσωματώθηκαν οι νεαροί επίσης : Ιωαννίδης, Φουρτούνας, Κογκαλίδης, Χάουγκ, Ντομί, Πρωτούλης, Καπετανίδης, Τριανταφυλλίδης, Βαλαούρας, Μπόγιας Δ. (προσεχώς θα προωθηθούν και άλλοι). 

Με περισσότερες ...εικόνες οι:  Χαραλαμπίδης (Καρβάλη), Γαλανός (από Σέρρες), Κοντεφ (από ομάδα Βουλγαρίας), Τσικόπουλος (από  Καρδίτσα), Πιπεράκης (από σύλλογο Κρήτης), Μηλιάδης (από Πρίνο), Δινάκης, Ντέτσε (Απόλλων), Μεσίνης.

Ενδεχόμενος να γίνουν 2-3 ακόμη προσθήκες έως το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου!!  Στο ρόστερ παραμένει ο άτυχος...Γιώργος Θωμαίδης, Σάββας Αδαμίδης, Ζωγραφάκης.

Δόθηκαν για εμπειρίες...οι νεαροί: Κέλλης, Ζούλα ! Από το ρόστερ αποχώρησαν οι: Αδαμαντίου (Άρης Πηγών), Ελευθεριάδης (Χαλκερό), Κοψαχείλης ( σε ομάδα της Κρήτης λόγω σπουδών).

Read 1100 times Last modified on Sunday, 03 October 2021 08:54

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker