http ΕΠΣΚ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Tuesday, 20 July 2021 18:57

ΕΠΣΚ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το απόγευμα της Τρίτης 20/7 η νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας είχε την πρώτη της επίσημη συνάντηση με στόχο να μοιραστούν οι αρμοδιότητες.

Πρόεδρος, όπως είναι ήδη γνωστό, θα είναι ο Γιώργος Πριονίδης που στην προηγούμενη διοίκηση… κρατούσε ταμείο. Ο πρώην πρόεδρος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, θα κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου Α΄. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Πριονίδης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Μιχάλης Παπαδόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Σταμάτης Τσάμαρης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ανδρέας Ζερτιλίδης

ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτρης Ρουμελιώτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ.Γ.: Σωτήρης Αδαμαντίου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτρης Αμπατζής

ΜΕΛΗ: Σάββας Σαλπιγκτής, Μαρία Τσίλογλου, Σταύρος Πετσινάκης, Νεκτάριος Τζήκος.

Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθούν οι επιτροπές και θα ετοιμαστούν οι προκηρύξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη με τις ομάδες να χωρίζονται, στην πρώτη φάση, σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Επίσης, εκτός απροόπτου και προβλημάτων με την πανδημία, τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Συγχαρητήρια επιστολή από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου μας, συγχαίρουν προσωπικά τον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Γιώργο Πριονίδη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που εκλέχθηκαν κατά την διαδικασία των εκλογών της Ένωσης και τους εύχονται καλή επιτυχία στο έργο τους. Ο Σύνδεσμος Προπονητών ευελπιστεί σε μια εποικοδομητική συνεργασία με το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας με γνώμονα πάντα το καλό του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου».

Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ:  «Ο Γιώργος Πριονίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ θέλει να συγχαρεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του και να ευχηθεί καλή δύναμη!!!

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: «Το ΔΣ Νέστος συγχαίρει τον Νέο Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργο Πριονίδη και τους συνεργάτες του καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και πολλές επιτυχίες στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο».

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: «Ο πρόεδρος Νίκος Λαμπίδης, το ΔΣ, το προπονητικό τίμ και οι ποδοσφαιριστές το Αετού συγχαίρουν και εύχονται στον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας  Γιώργο Πριονίδη και τους συνεργάτες του συγχαρητήρια ....υπομονή...επιμονή...και δύναμη στα νέα καθήκοντα τους....

Α.Ο. Ποταμιάς: "ΤΟ Δ.Σ. του Α.Ο. Ποταμιάς συγχαίρει τον Γιώργο Πριονίδη για την εκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη και να βοηθάει λίγο παραπάνω τις ομάδες της Θάσου ειδικά τώρα που οι καταστάσεις είναι δύσκολες στα οικονομικά, λόγω πανδημίας". 

Read 1101 times Last modified on Wednesday, 21 July 2021 19:40

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker