http ΠΣΑΠ: «Στήσατε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες»
Friday, 29 January 2021 22:04

ΠΣΑΠ: «Στήσατε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι σύλλογοι της Football League (και μαζί αυτοί της Γ΄ Εθνικής), δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουν και άλλο. Ούτε σήμερα δεν υπήρξε νεότερο για τα παραπάνω πρωταθλήματα κάτι που σημαίνει ότι η αβεβαιότητα συνεχίζεται. Παράλληλα, σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια για την διεξαγωγή τους στενεύουν…

Ο Π.Σ.Α.Π. ανέβασε-στην ιστοσελίδα του- ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται κατά της κυβέρνησης και όλους τους αρμόδιους φορείς καθώς δεν δίνουν λύση και οδηγούν στην απόγνωση 400 ποδοσφαιριστές της Football League και τις οικογένειές τους. Μάλιστα φέρει τον τίτλο "Στήσατε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες". Αντίστοιχος είναι -μοιραία- ο προβληματισμός στις τάξεις της Γ΄ Εθνικής όπου ο αριθμός συμμετεχόντων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτεργάτες τους κύριους Κυριάκο Μητσοτάκη και Λευτέρη Αυγενάκη, μόλις έστησε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τις γυναίκες και τα παιδιά τους και πάτησε την σκανδάλη εκτελώντας τους στην κυριολεξία.

Από μικρά παιδιά ο αθλητισμός, μας προσφέρει ψυχική και σωματική υγεία και εσείς κάθε μέρα εδώ και δέκα μήνες μας αρρωσταίνετε και ψυχικά και σωματικά. Απαιτούμε ουσιαστική αντίδραση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, για τη σκανδαλώδη απόφαση της πολιτείας να μην επιτρέψει την επαναλειτουργία των ομάδων της Football League.

ΥΓ.1 Κύριε Αυγενάκη τέτοιες ώρες θα έπρεπε να γίνονται ανακοινώσεις ανοίγματος του αθλητισμού και όχι ανακοινώσεις αναδιάρθρωσης.

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά κορυφαία πηγή μετάδοσης είναι η πολιτική σας που ανοίγει κλάδους χωρίς τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, που άνθρωποι στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ, που υπάρχει πολυπληθής αριθμός μαθητών μέσα στις σχολικές αίθουσες, που αναγκάζονται καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά των εμπορικών καταστημάτων και άλλα πολλά που εσείς αποφασίσατε. Το σίγουρο είναι πως όχι, δεν είναι ο αθλητισμός κορυφαία πηγή μετάδοσης γιατί τα νούμερα λένε την αλήθεια.

ΥΓ.3 Παιχνίδι είναι το Τζόκερ ή το ΛΟΤΤΟ που θα μπορεί ο κόσμος να τα απολαύσει από την επόμενη βδομάδα (αν είναι δυνατόν) και όχι οι ζωές μας».

ΠΗΓΗ: www.psap.gr

Read 622 times Last modified on Friday, 29 January 2021 22:08

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker