http Συλλυπητήρια από όλους για τον θάνατο του Δήμου Φιλιππίδη
Friday, 18 December 2020 21:10

Συλλυπητήρια από όλους για τον θάνατο του Δήμου Φιλιππίδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για άλλη μια φορά σε τούτη τη δύσκολη χρονιά… Ο Δήμος Φιλιππίδης πήγε και αυτός στην αγκαλιά των αγγέλων και όλοι έσπευσαν, επίσημα και ανεπίσημα, να συλλυπηθούν την οικογένεια.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, η ΠΑΕ ΑΟΚ και η ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου, ο Μ.Α. Ορφανίου, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, η Δόξα Αμυγδαλεώνα και ο Ηρακλής Καβάλας είναι μερικοί από αυτούς που έκαναν σχετικές ιδιαίτερα συγκινητικές αναρτήσεις. Πολλοί φίλοι του αλλά και φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου προχώρησαν στα δικά τους εγκωμιαστικά για τον Δήμο σχόλια. Παραθέτουμε τις επίσημες ανακοινώσεις:

ΕΠΣ Καβάλας

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και ολόκληρο το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Δήμου Φιλιππίδη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με την ένδοξη ιστορία του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του αληθινού και ωραίου ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Φιλιππίδης αποτέλεσε μία εμβληματική μορφή του Α.Ο.Κ. ως ποδοσφαιριστής, μεγαλουργώντας και χαρίζοντας συγκινήσεις τόσο εντός των συνόρων της πόλης, όσο και στην υπόλοιπη ελληνική επικράτεια. Διέπρεψε, βέβαια, και ως προπονητής σε ομάδες της Καβάλας. Πρόσφατα είχε συνεργαστεί και με την ΕΠΣ Καβάλας, αναλαμβάνοντας αφιλοκερδώς ως προπονητής μαζί με το Σταμάτη Παπαδάκη τις Μικτές ομάδες της Ένωσής μας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νέους ποδοσφαιριστές. Κάτι το οποίο πέτυχε σε απόλυτο βαθμό, καθώς υπό τις οδηγίες του αναδείχθηκαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Η ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του Δήμου Φιλιππίδη και εύχεται Καλό Παράδεισο στον αγαπητό προπονητή μας».

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δήμου Φιλιππίδη ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 68 ετών . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Καλό Παράδεισο...»

ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θρηνεί για έναν  φίλο που διέπρεψε με τη φανέλα του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ την δεκαετία του 1970. Ο Δήμος Φιλιππίδης έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Δήμος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και παρόλο που το " πάλευε"  γενναία κατέληξε σήμερα.

Ήταν πάντα κοντά στον Α.Ο.Κ.  -  με οποιαδήποτε Διοίκηση  -  προσφέροντας  τις υπηρεσίες του με ανιδιοτέλεια.  

Μόνιμη η θέση του πάνω στα δημοσιογραφικά απ' όπου παρακολουθούσε τις προσπάθειες της αγαπημένης μας ομάδας, πάντα με το σχόλιο του στην ανάπαυλα άλλοτε  με χαρά στη λήξη με τις νίκες ή συνοφρυωμένος έπειτα από ατυχή αποτελέσματα.

Θα μας λείψει η γελαστή φιγούρα του. Η φανέλα με το Νο 11 - όπως τον μάθαμε να αγωνίζεται  - ο σπιρτόζος και ταχύτατος εξτρέμ που αγωνίζονταν πάντα πάνω στην ευθεία γραμμή του πλαγίου άουτ.  Καλό παράδεισο να έχεις φίλε Δήμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Παλαίμαχοι ΑΟΚ:

«Καλό ταξίδι...... Αγαπημένε μας Δήμο Φιλιππίδη. Πάντα θα σε θυμόμαστε με αυτό το χαμόγελο.............»

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου:

«ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ !!! Ένα μεγάλο "#ΑΝΤΙΟ" από τον #ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΡΦΑΝΙΟΥ στον Φιλιππίδη Δήμο , που έφυγε από την ζωή ! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του από το Δ.Σ. και την ομάδα μας .

Ένα μεγάλο Αντίο στον "ΜΑΕΣΤΡΟ" της μεγαλύτερης επιτυχίας του ΜΕΓΑ και του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , την Κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ερασιτεχνών Ελλάδος με την ομάδα μας το 1988.

 Ο Δήμος διετέλεσε προπονητής της χρυσής εποχής του ΜΕΓΑ μας  και ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας του μεγάλου Α.Ο.Καβάλας της Α' Εθνικής.

Εμείς οι συνεχιστές του σημερινού  ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ γράφουμε νέα ιστορία εμπνευσμένοι και ακολουθώντας τα χνάρια εκείνου του ΜΕΓΑ εκείνων των ανθρώπων που μας κληροδότησαν αυτήν την Ιστορία και αυτήν την βαριά φανέλα!

Ένας  ΜΕΓΑΣ ποτέ δεν πεθαίνει απλά ήρθε η ώρα να παίξει μπάλα σε άλλο γήπεδο !!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟ».

Ορφέας Ελευθερούπολης

«Καλό ταξίδι Δήμο. Ένας μεγάλος άνθρωπος του ποδοσφαίρου έφυγε από κοντά μας. Ο Δήμος Φιλιππίδης ήταν ένας θρύλος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δόξα Αμυγδαλεώνα

«Το Δ.Σ. της Δόξας Αμυγδαλεώνα εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δήμου Φιλιππίδη. Το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο έγινε πιο φτωχό».

Ηρακλής Καβάλας

«Η οικογένεια του Ηρακλή Καβάλας εκφράζει  τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Δήμου Φιλιππίδη που έχασε το αγώνα της ζωής παλεύοντας,  όπως έκανε πάντα και παντού! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

Υ. Γ. Για εμάς Δήμο  θα είσαι πάντα κοντά μας,  στην σκέψη μας,  στο στέκι μας και προπάντων στην καρδιά μας!!»

Απόλλων Καβάλας

«Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ. Στη μνήμη του, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο ΑΠΟΛΛΩΝ , είναι η απόδοση του ονόματος «ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ» στο ετήσιο τουρνουά μας. ΔΗΜΟ σε  γνωρίσαμε από το ποδοσφαιρικό σου ταλέντο, στη συνέχεια από τη προσφορά σου στο ποδόσφαιρο, από το απίστευτο χιούμορ σου και από το γλυκό χαμόγελο σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Μακάριος Λαζαρίδης

«Με πόνο και θλίψη πληροφορήθηκα την πρόωρη απώλεια του Δήμου Φιλιππίδη.

Του εμβληματικού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ‘’Α.Ο. Καβάλα’’, του έντιμου, αξιοπρεπή και ηθικού ανθρώπου, του καλού μου φίλου.

Από μικρός -και ως μασκότ του ‘’Α.Ο. Καβάλα’’- παρακολουθούσα τον Δήμο να διακρίνεται στα γήπεδα.

Είχα την τύχη να γνωριστούμε από κοντά και να διατηρήσουμε μια πολύ ισχυρή φιλική σχέση μέχρι και το τέλος της σύντομης ζωής του.

Οι φίλοι του, οι πρώην συμπαίκτες του και οι αγνοί φίλαθλοι της Καβάλας -και όχι μόνο αυτής- θρηνούν για τον αγαπημένο τους Δήμο.

Το χαμόγελό του και ο ακέραιος χαρακτήρας του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις καρδιές όλων μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

**Φωτογραφία αρχείου 

Read 773 times Last modified on Monday, 21 December 2020 13:01

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker