http Βαρύ το πένθος για τον θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη
Thursday, 10 December 2020 09:26

Βαρύ το πένθος για τον θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη δυσάρεστο νέο… Πρωί, πρωί ο κυρ Γιάννης, ο Γιάννης Λαζαρίδης μετακόμισε και αυτός στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο πρώην πρόεδρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αλλά ο πρόεδρος στις καρδιές όλων, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στα 73 του.

Η οικογένεια του Βυζαντίου δεν έχασε απλά έναν από τους προέδρους της αλλά τον «ΠΡΟΕΔΡΟ» της. Έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά και οδήγησε το σύλλογο σε διακρίσεις, σε επιτυχίες τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στην Δ΄ και Γ΄ Εθνική.  Ακόμη και στα δύσκολα ήταν εκεί… Με αισιοδοξία και διάθεση για προσφορά… Από τους λίγους που προσέφερε τόσα πολλά σε έναν σύλλογο, από τους λίγους τόσο αγαπητούς σε όλο τον ποδοσφαιρικό χώρο.  Καλό Παράδεισο… Θα γίνεις σίγουρα ΠΡΟΕΔΡΟΣ και εκεί πάνω!!!

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου: «Η οικογένεια μας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν μεγάλο Άνθρωπο. Ο πρώην πρόεδρος του Βυζαντίου, Γιάννης Λαζαριδης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του Συλλόγου, και είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα. Η συνεισφορά του στις επιτυχίες του Βυζαντίου ήταν τεράστια και παραμένει ανεκτίμητη. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, αλλά το όραμα του θα είναι για πάντα οδηγός μας. Καλό ταξίδι Πρόεδρε».

Η σχετική ανάρτηση του Προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλη Παπαδόπουλου, για τον θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη: «Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη, καλό ταξίδι πρόεδρε, το τοπικό μας ποδόσφαιρο έχασε ένα μεγάλο ευεργέτη του, όλοι θα σε θυμόμαστε και θα σε θαυμάζουμε για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον φίλο Σάκη και όλη την οικογένεια».

Συλλυπητήρια και από το Δ.Σ. του Ορφέα

«Το Δ. Σ του Ορφέα Ελευθερούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Λαζαρίδη για το θάνατο ενός από τους καλύτερους παράγοντες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στο πέρασμα του χρόνου. . Ειδικά εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του  εκλιπόντος  ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χρυσόστομος Μανωλαράς ο οποίος είχε εξαιρετική συνεργασία μαζί του και τους συνέδεε μεγάλη φιλία μέσα από την αγάπη τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω των συνθηκών. Θα είναι η τελευταία πράξη της διαδρομής του στη ζωή, στο χωριό του, το Κοκκινόχωμα.

Read 1020 times Last modified on Thursday, 10 December 2020 09:30

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker