http ΣΥΛΛΟΓΟΙ 1ου ΟΜΙΛΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΟ: Δεν ζητάμε «εμβόλιο» αλλά «φάρμακο» για να επιζήσουμε
Friday, 09 October 2020 09:12

ΣΥΛΛΟΓΟΙ 1ου ΟΜΙΛΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΟ: Δεν ζητάμε «εμβόλιο» αλλά «φάρμακο» για να επιζήσουμε

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι σύλλογοι του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής συγκεντρώθηκαν πριν λίγες μέρες στην Καβάλας, στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, και συζήτησαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν λίγο πριν την πρώτη σέντρα. Με τον Πρόεδρο του Αετού Οφρυνίου, Νίκο Λαμπίδη, να αναλαμβάνει καθήκοντα της άτυπης Επιτροπής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, συντάχθηκε επιστολή που εστάλη αρχικά στην ΕΠΟ ακολούθως στα Μ.Μ.Ε.  Κατέθεσαν στην Ομοσπονδία τα 5 αιτήματα των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «Δεν ζητάμε εμβόλιο αλλά φάρμακο για να επιζήσουμε». Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

 

«Αγαπητοί κύριοι,

Η πρωτοφανής υγειονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα µας και τον κόσμο ολόκληρο , όπως είναι φυσικό έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο και ειδικότερα το ερασιτεχνικό και τις ομάδες της Γ ‘  Εθνικής, που  λόγω των πολλών εξόδων λειτουργίας και διεξαγωγής των αγώνων που δυστυχώς έχουν φτάσει στα όρια επιβίωσης τους.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε , αφού πιστεύουμε ότι και εσείς έχετε περάσει από αυτό το μετερίζι , πώς λειτουργούν αυτά τα σωματεία. Κύριοι και βέβαια όλοι µας θέλουμε την υγεία των παιδιών µας και όλων µας. Προς Θεού δεν είμαστε αντίθετοι στα οποία μέτρα λαμβάνονται για την πανδημία αυτή.  Δεν θα πούμε εμείς που πρέπει να υπάρξει «αποκλεισμός» αλλά επιτρέψτε µας να πιστεύουμε ότι ένα γήπεδο χωρητικότητας 500 ατόμων µε 50 – 100 άτομα στην κερκίδα και τις ανάλογες αποστάσεις δεν μπορεί να γίνει εστία μετάδοσης του ιού.

Μετά  την συνάντηση των ομάδων  του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, που πραγματοποιήσαμε πριν λίγες μέρες στη Καβάλα, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και αφού συζητήθηκαν όλα τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που θα προκύψουν  από την  µη παρουσία φιλάθλων, θα σας παρακαλούσαμε να εξαντλήσετε κάθε όριο προκειμένου να συμβάλετε και εσείς σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να φτάσει στο τέλος του.

Παρακαλούμε λοιπόν :

1)  Να εξαντλήσετε όλες τις δυνατότητες να γίνουν τα παιχνίδια µε την παρουσία των φιλάθλων ανάλογου χωρητικότητας γηπέδων και φυσικά µε την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων .

2)  Αν αυτό δεν γίνει εφικτό ζητάμε να αναλάβει η Ομοσπονδία τα εξοδολόγια διαιτησίας.

3)  Ζητάμε ανεξάρτητου πως θα προκύψει η διεξαγωγή των αγώνων , την μείωση των εξόδων κατά 50 %.

4)  Ειδικά για το φετινό πρωτάθλημα ζητάμε να µην επιβάλλονται χρηματικές ποινές για τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

5)  Τέλος, θα θέλαμε ο ορισμός των παρατηρητών διαιτησίας και αγώνα να γίνεται από κοντινούς Νομούς ώστε να μην προκύπτουν μεγάλα έξοδα.

Αγαπητοί κύριοι,

Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο και ειδικά όλοι εμείς που το υπηρετούμε οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Απευθυνόμαστε σε σας και σας καλούμε να πάρετε κάποιες αποφάσεις (αναγκαίες θα τις χαρακτηρίζαμε)  έστω και τώρα.  Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες να αντέξουμε σε αυτόν τον δύσκολο οικονομικά μαραθώνιο θα είναι μηδαμινές .

Κύριοι, δεν ζητάμε  «εμβόλιο» να µην πεθάνουμε … ζητάμε « φάρμακο» για να επιζήσουμε!!

Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε εξ’ ολοκλήρου ή εν μέρει  στα λογικά αιτήματα µας σας στέλνουμε φιλικούς χαιρετισμούς:

Λαµπίδης Νικόλαος ( ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ- Πρόεδρος επιτροπής )

Ζαµανόπουλος Ανέστης ( ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)

Λογαράς Παναγιώτης ( F.C  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ )

Κατσαούνης Πόλυς (ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ )

Μπασδάνης Γιώργος ( ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΠΩΝ)

Κεραµάρης Δηµήτρης ( ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ )

Καϊρης Κώστας ( ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ )

Κολιούµπας Αθανάσιος ( ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ )

Σπυριδάκης Γιώργος ( ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ )

Ψυχουδάκης Δηµήτρης ( ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ )

Λαζαρίδης Κυριάκος ( Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ )

Ταρσενίδης Τάσος (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ )

Μορτζάκος Χρήστος ( ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ )

Θεοχαρίδης Βασίλης ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ)

Ζαντόπουλος Γιάννης ( ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ )

Κοτόπουλος Ηλίας ( ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ)

Υ.Γ. Υποσχόμαστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και να αναμένουμε την οποία απάντηση μέχρι και την 3η αγωνιστική. Για ίσως περαιτέρω διευκρινίσεις είμαστε στην διάθεση σας

Πρόεδρος επιτροπής Α’ ομίλου ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Read 588 times Last modified on Friday, 09 October 2020 09:14

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker