http Αποχαιρετούμε τον Χρήστο Ρέμμο
Friday, 02 October 2020 12:43

Αποχαιρετούμε τον Χρήστο Ρέμμο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Χρήστος Ρέμμος είναι εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια ανάμεσά μας…

Ο 87χρονος δάσκαλος και αθλητικός παράγοντας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας. Ιδιαίτερα τα ποιήματα του ήταν τα αγαπημένα μας. Η ΕΠΣ Καβάλας, η ΠΑΕ ΑΟΚ, ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ, ο Ορφέας Ελευθερούπολης απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις αλλά σίγουρα όλοι θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά γι΄ αυτόν. Καλό παράδεισο. Αναλυτικά:

Ερασιτέχνης ΑΟΚ

«Καλό ταξίδι Πρόεδρε, καλό ταξίδι Χρήστο Ρέμμο. Σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια και αξιομνημόνευτη προσφορά σου στον Α.Ο.Καβάλα, στον Ελληνικό Στίβο και γενικότερα στον αθλητισμό του τόπου μας. Μια προσφορά δεκαετιών, μια προσφορά πολύπλευρη και εξαιρετικά σημαντική, σε εύκολες και δύσκολες εποχές ήσουν πάντα εκεί αγέρωχος να τρέξεις, να βοηθήσεις, να προσφέρεις στον σύλλογο μας, στον ΣΕΓΑΣ αλλά και σε άλλα σωματεία. Αυτό άλλωστε το μαρτυρούν και το πλήθος των τιμητικών πλακετών από διάφορους φορείς αλλά και η παρακαταθήκη που μας άφησες ως πρόεδρος του Α.Ο.Καβάλα. Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Δεν πρέπει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα προσέφερες, όλα όσα στερήθηκες από τον προσωπικό και οικογενειακό σου χρόνο για να τα καταφέρεις όλα αυτά.

ΠΑΕ ΑΟΚ

«Καλό ταξίδι Πρόεδρε και δάσκαλε Χρήστο Ρέμμο.   Η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Ρέμμου.  

Ο Χρήστος Ρέμμος αφήνει πίσω του ένα πολύ μεγάλο κενό στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας.  Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη σε όλους τα επίπεδα. 

Διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.  Επίσης πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ.

Πάντα ενωτικός, πάντα κοντά στις εκδηλώσεις της ομάδας μας.  Παράλληλα έφυγε ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός . 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ορφέας Ελευθερούπολης

«Καλό ταξίδι Χρήστο Ρέμμο . Σε ηλικία 87 ετών πέθανε ο Χρήστος Ρέμμος.

Υπηρέτησε τον Ορφέα από τη θέση του προέδρου, του παράγοντα και του ποδοσφαιριστή τη χρυσή δεκαετία του 1960 όταν ήρθε στην Ελευθερούπολη σαν δάσκαλος από τη Βέροια.   

Εμβληματική μορφή. Τα τελευταία χρόνια ήταν δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Τα ποιήματα του για τον Ορφέα και την Ελευθερούπολη, θα μείνουν αξέχαστα.   Ήταν ο δάσκαλος μας.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΕΠΣ Καβάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό του Χρήστου Ρέμμου, ενός πολύ σημαντικού και αξιόλογου ανθρώπου και παράγοντα του ποδοσφαίρου της Καβάλας. 

Ο Χρήστος Ρέμμος διετέλεσε με επιτυχία πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, καθώς και της ΠΑΕ ΑΟΚ, αφήνοντας σπουδαίο έργο και σημαντική παρακαταθήκη. Παράλληλα, αποτέλεσε και έναν εξαίρετο εκπαιδευτικό, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο.

Η ΕΠΣ Καβάλας και σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο εύχεται καλό Παράδεισο στο Χρήστο Ρέμμο και κουράγιο στους οικείους του. 

Read 660 times Last modified on Saturday, 03 October 2020 17:32

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker