Print this page
Sunday, 27 September 2020 15:18

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Προκρίθηκαν Ηρακλής, Χαλκερό και Ακροβούνι

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Β΄-Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας και δόθηκαν τα τρία πολύτιμα εισιτήρια που οδηγούν στην 16άδα  της διοργάνωσης.

Συνεχίζουν στο θεσμό, κατακτώντας «διπλά», ο Ατρόμητος Χαλκερού και ο Ηρακλής Καβάλας επί του Θεαγένη και του ΑΣ Παγγαίο αντίστοιχα. Γκολ και θέαμα στο Ακροβουνίου και πρόκριση για τον τοπικό Ατρόμητο με 4-2 επί του ΜΑ Φιλίππων. Αναλυτικά: 

Θεαγένης-Ατρόμητος Χαλκερού: 0-1

Ο Ατρόμητος Χαλκερού πέρασε από τον Λιμένα, στην κόντρα Κυπέλλου με τον τοπικό Θεαγένη, με 0-1, και στην 16άδα παίζει εντός έδρας με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Το πολύτιμο γκολ της πρόκρισης πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Μανδαλιανός με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Καζανίδης είχε νωρίτερα σώσει την εστία του από την παραβίαση.

ΑΣ Παγγαίο-Ηρακλής Καβάλας: 1-2

Ο Ηρακλής Καβάλας πήρε το εισιτήριο για την 16άδα του  Κυπέλλου με 1-2 επί του ΑΣ Παγγαίο στο γήπεδο των Αντιφιλίππων. Στο 35ο λεπτό ο Λάιος έκανε το 0-1. Στην επανάληψη, η ομάδα της Νικήσιανης μπήκε δυνατά και ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Ν. Κεχαγιά (το κέρδισε ο Β. Δουρτμές). Ο ΑΣ Παγγαίο συνέχισε την πίεση και στην αντεπίθεση ο Λάιος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ατρόμητος Ακροβουνίου-ΜΑ Φιλίππων: 4-2

Ο Ατρόμητος Ακροβουνίου συνεχίζει στην 2η φάση του Κυπέλλου με 4-2 επί του Μ.Α.  Φιλίππων. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν με τη σειρά οι: Αποστόλης Κεχαγιάς, Σάββας Χατζησάββας, Γιάννης Μοσχοφίδης και Γιώργος Βερβερίδης.

Τα αποτελέσματα

1.ΘΕΑΓΕΝΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ   0-1

2.Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ     1-2

3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ  4-2

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΒΑΛΑ 2004/ΑΕΚ Β΄- ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ-ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

ΠΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ-ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Read 1514 times Last modified on Monday, 28 September 2020 18:04
eXTReMe Tracker