http ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Αποχωρούν από την Ακαδημία Καρφόπουλος και Τσέχου
Friday, 26 June 2020 20:13

ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Αποχωρούν από την Ακαδημία Καρφόπουλος και Τσέχου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γαβριήλ Καρφόπουλος και ο Μάριος Τσέχου αποχωρούν από το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Βρασίδα Νέας Περάμου. Αμφότεροι ανάρτησαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις στις προσωπικές τους σελίδες στο fb. Αναφέρουν σχετικά:

Γαβριήλ Καρφόπουλος: «Τέλος??? Όχι φυσικά... Ο ωραιότερος ποδοσφαιρικός κύκλος ολοκληρώθηκε σήμερα!!! Συναισθήματα??? Άπειρα!!! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του ΒΡΑΣΙΔΑ για τα 7 υπέροχα χρόνια και όλα αυτά που μου πρόσφερε!!! Και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΔΕΝ θα σταθώ ονομαστικά σε κάποιους ανθρώπους γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιους άλλους... Θέλω να σταθώ όμως στα παιδιά και τους γονείς .

ΠΡΩΤΑ στους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό, αγάπη και κατανόηση ήταν σαν συνεργάτες μου. Είχα την ΤΙΜΗ και την ΧΑΡΑ να χτίσω φιλίες!!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα. Τα ΑΓΑΠΗΣΑ και θα συνεχίσω να τα αγαπώ σαν να είναι δικά μου παιδιά!!!! Σίγουρα δεν θα χαθούμε και σίγουρα γνωρίζουν ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους!!!

Κλείνω με την αγαπημένη φράση του ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ Τάσου Μήτρου: "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ". Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!»

Μάριος Τσέχου: «Είναι δύσκολο τι να πρωτοσκεφτεις Και τι να γράψεις σε τέτοιες περιπτώσεις...θα ξεκινήσω όμως με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε έναν άνθρωπο (κ. Μπιλμπίλης) όπου με έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια του Βρασίδα Νέας Περάμου και έπειτα την ευκαιρία να ξεκινήσω τα προπονητικά μου βήματα στην Ακαδημία του  συλλόγου.

Ξεκινώντας από την πρώτη ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και προπονητές που συνεργαστήκαμε και τους εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!

Στην Ακαδημία ο αποχωρισμός γίνεται πιο δύσκολος διότι όλη η αγάπη που εισέπραξα από τα παιδιά αλλά και το δέσιμο που δημιουργήθηκε ανάμεσά μας σου αφήνει μια γλυκόξινη γεύση...Έπειτα όλους τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους προς το πρόσωπό μου όπου είναι ιδιαίτερα τιμή! Κλείνοντας Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες-προπονητές που βρισκόμασταν μαζί στην Ακαδημία!»

Θα σημειώσουμε πως ήδη έχει αποχωρήσει και ο Κώστας Τραγαντζόπουλος που επίσης κατείχε διπλό ρόλο στο σύλλογο, του ποδοσφαιριστή στην ομάδα ανδρών και του προπονητή της Ακαδημίας.

Read 1144 times Last modified on Friday, 26 June 2020 20:16

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker