http Δόξα Αμυγδαλεώνα: Ο Παύλος Προβατίδης αναλαμβάνει την Ακαδημία
Wednesday, 24 June 2020 19:59

Δόξα Αμυγδαλεώνα: Ο Παύλος Προβατίδης αναλαμβάνει την Ακαδημία

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Προβατίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου στην Ακαδημία του συλλόγου.

Ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της Ακαδημίας του Συλλόγου μας, εργάστηκε στο παρελθόν στον Μακεδονικό Αμισιανών, στο Βυζάντιο Κοκκινιχώματος, στην Α.Ε. Πιερέων, στην ΑΕΚ Καβάλας, στον Αετό Οφρυνίου και στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ πριν από λίγες μέρες ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Βρασίδα Νέας Περάμου.

Ο Παύλος Προβατίδης, πατέρας τριών παιδιών, ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες από τα 29 του χρόνια.  Τα τελευταία οκτώ χρόνια δούλεψε στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito και στο προπονητικό κέντρο επιλογών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η συνεχής βελτίωση του κάθε παιδιού χωριστά, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Παύλος Προβατίδης: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Δόξα Αμυγδαλεώνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον ιδιαίτερο σεβασμό από την πρώτη στιγμή και για τη μεγάλη τιμή να αναλάβω το πιο ευαίσθητο κομμάτι του Συλλόγου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, για την ανάπτυξη όλων των τμημάτων της ιστορικής αυτής ομάδας».

Ευχαριστήριο προς ΠΑΟΚ Mundialito

Ο Παύλος Προβατίδης αναλαμβάνει ως υπεύθυνος της Ακαδημίας της Δόξας Αμυγδαλεώνα κάτι που άμεσα σημαίνει πως αφήνει την θέση του στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ Mundialito μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας (2012 -2020). Σε ανάρτησή του στο fb αναφέρει σχετικά: «Οκτώ ολόκληρα χρόνια. Δύσκολη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καστράνη και τον Αλέξη Δήμου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους γονείς για την κατανόηση αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και προπονητές που έχουν περάσει από την ακαδημία και πλέον είναι φίλοι μου . Τέλος, τα αγαπημένα μου παιδιά, όλα αυτά τα παιδιά που αγάπησα σαν δικά μου και έδωσα το 100% του εαυτού μου γι΄ αυτά. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ».

Read 791 times Last modified on Wednesday, 24 June 2020 20:01

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker