http Ο Γιώργος Αγγελίδης είπε «ναι» στον ΑΟΚ, η Δόξα αναζητά προπονητή
Sunday, 21 June 2020 19:40

Ο Γιώργος Αγγελίδης είπε «ναι» στον ΑΟΚ, η Δόξα αναζητά προπονητή

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρόσκληση-πρόκληση για τον Γιώργο Αγγελίδη από την ΠΑΕ ΑΟΚ ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να την αρνηθεί. Ο νεαρός τεχνικός συζήτησε με την διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα και όπως ήταν λογικό αυτή τον άφησε ελεύθερο να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Αυτό βέβαια αφήνει κενό στον πάγκο της Δόξας που πρέπει άμεσα να καλυφθεί για να συνεχιστεί ο προγραμματισμός του συλλόγου για τη νέα χρονιά στην Α΄ κατηγορία  ΕΠΣ Καβάλας. 

Σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στη σελίδα της Δόξας Αμυγδαλεώνα στο fb στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Αγγελίδης, ο προπονητής που συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, μόλις πριν από δυο εβδομάδες, δέχτηκε μια ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση συνεργασίας από τον ΑΟΚ.

Το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό, κρύβει πολλές φορές και τέτοιου είδους εκπλήξεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ευχάριστες.

Κανένας παράγοντας, κανένα συμβόλαιο και ο οποιασδήποτε ηθικός φραγμός, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα ενός νέου παιδιού.

Ο Γιώργος, γι' αυτό άλλωστε και τον επιλέξαμε, είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Σοβαρός, μετρημένος, απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του, είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί με επάρκεια στο νέο του ρόλο.

Η οικογένεια της Δόξας εύχεται τόσο στον Γιώργο, όσο και στον ΑΟΚ, η φημολογούμενη επιστροφή του οποίου σε μεγαλύτερη κατηγορία μας γεμίζει όλους με ικανοποίηση και υπερηφάνεια, να εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη και την περιφερειακή μας ενότητα στο νέο πρωτάθλημα.

Όταν δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποδείξουν την αξία τους, τότε η αναβάθμιση του δημοφιλέστερου σπορ στην πατρίδα μας μπορεί να θεωρείται δεδομένη».

Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Αγγελίδη 

"Ευχαριστώ θερμά όλη την οικογένεια της Δόξα Αμυγδαλεώνα, διοίκηση και μη που από την πρώτη στιγμή δέχτηκε με χαρά και δεν στάθηκε εμπόδιο στο νέο μου ξεκίνημα.
Εύχομαι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα να πραγματοποιηθούν,αν και είμαι σίγουρος ότι με το ήθος και το όραμα των ανθρώπων που πλαισιώνουν αυτήν την ιστορική ομάδα της Καβάλας η επιτυχία θεωρείται δεδομένη".

Read 1287 times Last modified on Sunday, 21 June 2020 20:18

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker