http ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: Αποχώρηση Παύλου Βογιατζόγλου από το Δ.Σ.
Monday, 15 June 2020 13:16

ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: Αποχώρηση Παύλου Βογιατζόγλου από το Δ.Σ.

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παύλος Βογιατζόγλου έχει συνδέσει το όνομά του με την παρουσία του Φρίξου Πλατανοτόπου στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. Τρία χρόνια ήταν στη θέση του προέδρου του συλλόγου όμως ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Έκανε τον μίνι απολογισμό, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και την οικογένεια του και δήλωσε πως οποιοσδήποτε ζητήσει την βοήθεια μου για την ομάδα θα την έχει. Αναλυτικά, η επιστολή του Παύλου Βογιατζόγλου αναφέρει τα εξής:

«Φτάνοντας στο τέλος της θητείας μου ως πρόεδρος του Φρίξου Πλατανοτόπου δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Επιστρατεύτηκα λόγω του ότι η ομάδα ήταν ακέφαλη μετά την άνοδο από την Β΄  κατηγορία στην Α΄, να βγει ομαλά η χρόνια και του χρόνου να υπήρχε καινούργια διοίκηση.

Η πρώτη χρονιά ήταν και η δυσκολότερη. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η ομάδα τερμάτισε στην όγδοη θέση και παρέμεινε άνετα στην κατηγορία. Καθώς δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για νέα διοίκηση αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα δύο χρόνια. Η ομάδα τερμάτισε και τις δύο τελευταίες χρονιές στην έκτη θέση. Ο Φρίξος στην έκτη θέση, με ομάδες κάτω από τον Φρίξο με τεράστια ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα.

Νικήσαμε Ορφέα, Πέραμο ,Βύρων, Λιμενάρια, ΑΕΚ, ομάδες που πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε ότι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Και όμως με πίστη στην δουλειά που κάναμε και με απίστευτο τρέξιμο τα καταφέραμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές πού συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια. Τον Μάνθο Κλεανθίδη και τον Νίκο Καραπιπέρη. Δυο απίστευτοι προπονητές και ακόμη καλύτεροι άνθρωποι. Τα παιδιά τις διοίκησης τα οποία είναι μετρημένα στο ένα χέρι και τρέχαμε μαζί μέρα και νύχτα κάποιες μέρες για το καλό της ομάδας. Όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν αυτά τα χρόνια.

Φέραμε μεγάλους καλλιτέχνες για τους ετήσιους χορούς της ομάδας..... ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ..ΒΙΛΛΗ ΡΑΖΙ....ΜΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΙΔΗΣ...ΑΝΩ ΚΑΤΩ....ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στην γυναίκα μου και στην κόρη μου που ανεχόταν τα νεύρα και τις σκοτούρες μου λόγω της ομάδας. Όταν έχανε ο Φρίξος δεν μπορούσε να με μιλήσει άνθρωπος.

Τέλος, θέλω να δηλώσω πως οποιοσδήποτε ζητήσει την βοήθεια μου για την ομάδα θα την έχει. Θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει μόνο φίλους από  το ποδόσφαιρο και αν έχω πληγώσει κάποιους τους ζητάω ταπεινά συγνώμη. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά».

Read 920 times Last modified on Monday, 15 June 2020 13:20

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker