http ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Λύση συνεργασίας με Κώστα Τερζανίδη
Wednesday, 03 June 2020 14:09

ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Λύση συνεργασίας με Κώστα Τερζανίδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βρασίδας Νέας Περάμου ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου στο fb την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τερζανίδη.

Δυστυχώς, οι συγκυρίες της τωρινής περιόδου αλλά κυρίως η απόσταση καθιστά δύσκολη της συνέχιση της! Ο ξανθιώτης τεχνικός ήρθε στο σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και ο Βρασίδας πέτυχε το στόχο του.

Όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα τον ευχαριστούν για αυτήν του την προσφορά και του εύχονται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με τον προπονητή αλλά και φίλο πλέον του Βρασίδα, Κώστα Τερζανίδη δεν κλείνει εντελώς! Με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών η συνεργασία σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας θα συνεχιστεί! Άλλωστε ισχύει πάντα το "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ" .

Το μήνυμα του Κώστα  Τερζανίδη

Μετά από επιθυμία του Κώστα Τερζανίδη κοινοποιήθηκε στη σελίδα του συλλόγου και το δικό του μήνυμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ακόμη ένα προπονητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος! Δυστυχώς οι δυσκολίες που υπάρχουν καθιστούν ανέφικτη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βρασίδα.

Παρά τη θέληση και των δύο πλευρών αποφασίσαμε για το καλό όλων μας να πορευτούμε χωριστά! Τα 150 χλμ. είναι ο μόνος λόγος που μας χωρίζει! Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής αυτού του ιστορικού σωματείου! Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις παράγοντες σαν τον Τάσο Μήτρου. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Παναγιώτη Καλογιαννάκη που ήταν παρών καθημερινά! Τον Σωκράτη Παπαζίδη, αγνό στρατιώτη της ομάδος! Τον Κυριάκο Δόμβρο για την αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά του! Τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, τον Άκη Ιωάννου και τον Βασίλη Μπιλμπίλη! Όλους τους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδος.

Ευχαριστώ τον Γαβριήλ Καρφόπουλο και τον Μάριο  Τσέχου για τη βοήθεια τους στο προπονητικό κομμάτι!

Τελευταίους αφήνω τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες! Πήγαινα και έφευγα από το γήπεδο με χαρά και ικανοποίηση για τον απεριόριστο σεβασμό που εισέπραττα!

Παρόλο που κάθε Κυριακή παίζαμε για την επιβίωση μας δεν ύψωσα ούτε μια φορά τον τόνο της φωνής μου!

Αρχηγός ο Αλέξης Περκουλίδης που δεν έλειψε ούτε ένα δευτερόλεπτο από το γήπεδο! Δύσκολα να βρεις ξανά τέτοιο διαμάντι στις μέρες μας!

Είμαι περήφανος που έκανα φίλους ποδοσφαιριστές με τον χαρακτήρα του Παύλου Αγαθόπουλου, του Άκη Ιωαννίδη, του Κώστα  Τραγαντζόπουλου, του Μάνου Σιδηρόπουλου, του Γιώργου Χατζησταύρου, του Χρήστου Σάσσου, του Κώστα Παντίδη, του Μάνου Μπαρμπαγιάννη και των υπέροχων μικρών.

Εύχομαι ο επόμενος προπονητής να οδηγήσει τον Βρασίδα εκεί που του αξίζει! Μια φορά Βρασίδας, για πάντα Βρασίδας! «Όποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει»!»

Κατάθεση υποψηφιοτήτων έως 5/6

Η διοίκηση του Βρασίδα Ν. Περάμου ανακοίνωσε επίσης πως βάσει καταστατικού και με απόφαση του ΔΣ η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής δύναται να γίνει μέχρι την Παρασκευή 5/6 (Παπαζίδης Σωκράτης 6932/143020, Καλογιαννάκης Παναγιώτης: 6999/644698).

Στις αρχαιρεσίες της Κυριακής 7/6/2020 έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι την Κυριακή 7/6/2020 στις 10:45 π.μ. Εάν δεν υπάρχει απαρτία η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο(πλαστικό γήπεδο)χωρίς νέα πρόσκληση την Κυριακή 14/6 την ίδια ώρα(11:00π.μ).

**Φωτογραφίες από τη συνάντηση στην Ταβέρνα ''Λιμανάκι'' στην Ηρακλείτσα!

 

Read 846 times Last modified on Wednesday, 03 June 2020 14:11

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker