http ΕΠΣΚ: Έρχεται η «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Καβάλας»
Friday, 08 May 2020 13:09

ΕΠΣΚ: Έρχεται η «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Καβάλας»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποστασιοποιηθεί από το υπόλοιπο Δ.Σ., με βασικό σύμμαχο τον πρώην γραμματέα της Ένωσης μας Χρόνη Γαϊτατζή ετοιμάζουν –ως γνωστόν- τη δική τους… κίνηση ενόψει των εκλογών που είναι προγραμματισμένες να γίνουν του χρόνου.  

Μάθαμε λοιπόν, μετά από δημοσίευση του Παναγιώτη Διακουμή (εκπρόσωπος της Θάσου στο Δ.Σ.) στην προσωπική του σελίδα στο fb, και το όνομα της εν λόγω κίνησης που είναι «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Καβάλας». Θα αγωνιστούν, όπως αναφέρεται, με πυξίδα την αγάπη τους για το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, και θα παλέψουν μέχρι την στιγμή που αυτό θα διαφεντεύει από μόνο του τις τύχες του.Δεν είναι νωρίς για να ξεκινήσει… προεκλογική εκστρατεία;

Αναλυτικά, στην ανάρτηση του Π. Διακουμή αναφέρονται τα εξής: «Η «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Καβάλας» (Π.Α.Κ.) αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας Τάσο Στεφανίδη, Χρήστο Παρασκευά, Γιώργο Σουφλέρη, Παναγιώτη Διακουμή, Χρόνη Γαϊτατζή και μια ομάδα παραγόντων τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν στο επόμενο διάστημα, θα αγωνισθεί και θα διεκδικήσει μαζί σας, όλα όσα δικαιούται αλλά και αξίζουν να πάρει το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Με πυξίδα μόνον την αγάπη για το ποδόσφαιρο, θα πορευθούμε μέχρι τη στιγμή που το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο θα διαφεντεύει από μόνο του τις τύχες του.

Δε χρειαζόμαστε προστάτες… μα ούτε και δεκανίκια.. Δεν μας αντιπροσωπεύει το "Βορράς, Νότος κλπ". Με ακρόπολη τον μεγάλο Α.Ο. Καβάλας και πλάι του όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας, θα συνεχίσουμε τον ανένδοτο αγώνα μας... Για τη πρόοδο και ανάπτυξη του Καβαλιώτικου Ποδοσφαίρου..»

Θα θυμίσουμε ότι τα παραπάνω μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας (Διακουμής, Παρασκευάς, Σουφλέρης, Στεφανίδης) καθώς και ο τότε γραμματέας της Ένωσης Χρόνης Γαϊτατζής ήταν εκ των βασικών συνεργατών του νυν Προέδρου της Ένωσης Μιχάλη Παπαδόπουλου στην προσπάθεια για την επικράτηση στις τελευταίες εκλογές, με «αντίπαλο» τον τότε Πρόεδρο Μπάμπη Ευσταθιάδη.

 

Read 1498 times Last modified on Friday, 08 May 2020 13:19

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker