http Ε/Δ ΕΠΣΚ: Σε κυκλοφορία το πέμπτο e-μάθημα ποδοσφαίρου με εννέα συνολικά βίντεο
Tuesday, 14 April 2020 14:54

Ε/Δ ΕΠΣΚ: Σε κυκλοφορία το πέμπτο e-μάθημα ποδοσφαίρου με εννέα συνολικά βίντεο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, συνεχίζοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα της διδασκαλίας των Κανόνων Αγώνων Ποδοσφαίρου ηλεκτρονικά, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι, με θέρμη αγκάλιασαν, αυτό το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα εγχείρημα.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις είναι απαραίτητα και τα επιθυμούν οι εμπνευστές της ιδέας και δίνουν την υπόσχεση πως ήδη λαμβάνονται και θα συνεχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Καλούνται όλοι να παραμείνουν όλοι συνδεδεμένοι και να συνεχίζουν την εκμάθηση των κανόνων του Βασιλιά των σπορ, με την ευχή όλων να τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε το συντομότερο δυνατόν. Καλή μελέτη!!!

Ήρθε η ώρα, μάλιστα, για το πέμπτο e-μάθημα ποδοσφαίρου…. Προηγήθηκαν: Αγωνιστικός χώρος (Κανόνας 1), Μπάλα (Κανόνας 2), Παίκτες και Εξοπλισμός τους (Κανόνες 3 και 4). Για την συνέχεια μαθαίνουμε πόσο διαρκεί ένας αγώνας (Κανόνας 7), πώς γίνεται η έναρξη και η επανέναρξη του αγώνα (Κανόνας 8) και πότε η μπάλα είναι εντός ή εκτός παιχνιδιού (Κανόνας 9). Συνολικά έχουν αναρτηθεί εννέα νέα βίντεο.

Το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι το ίδιο με το πρόγραμμα της Ακαδημίας Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπου θα διδαχθούν και οι 17 Κανόνες, με τους πιο πολύπλοκους όπως για παράδειγμα αυτούς που αφορούν στον Διαιτητή και τους Βοηθούς Διαιτητές (Κανόνες 5 και 6), να παρουσιάζονται στο τέλος της διδασκαλίας. Όλοι οι Κανόνες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα βρίσκονται στο εξής Link: http://www.epskavalas.gr/diaitisia/eggrafa.

Ποιοι είναι οι εμπνευστές…

Είμαστε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, ο Βασίλης Κυριακούδης (Πρόεδρος), ο Γιώργος Μπέης (Αναπληρωτής Πρόεδρος & Υπεύθυνος Εκπαίδευσης) και ο Γιάννης Κούτλας (Μέλος), με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του Αχιλλέα Τσακαλίδη (Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Γραμματειακής Υποστήριξης της ΕΠΣ Καβάλας) και τα τηλέφωνά παραμένουν ανοικτά για οτιδήποτε χρειαστούν οι ενδιαφερόμενοι.

Και μην ξεχνάτε, η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις ομάδες της και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, μένοντας σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι στα γήπεδα, είτε στο χορτάρι είτε στις κερκίδες. Μας ενώνει η αγάπη για το Ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως η αγάπη για την Ζωή και τον Άνθρωπο.

Read 875 times Last modified on Tuesday, 14 April 2020 14:58

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker