http Η οικογένεια της ΕΠΣ Καβάλας στις μέρες του κορονοϊού
Monday, 06 April 2020 14:33

Η οικογένεια της ΕΠΣ Καβάλας στις μέρες του κορονοϊού

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές μέλη της ΕΠΣ Καβάλας καταθέτουν τη δική τους εμπειρία στις μέρες της καραντίνας. Σήμερα (6/4) μας απάντησαν ο Ηλίας Ορφανίδης (παράγοντας του Μ.Α. Ορφανίου), ο Αργύρης Ελευθεριάδης (προπονητής του Μ.Α.Φιλίππων), ο Άρης Μαγκαφίνης (προπονητής του Μακεδονικού Αμισιανών, προπονητής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito), ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος (ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης), ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου (ποδοσφαιριστής της Κεραμωτής) και ο νεαρός Παύλος Κουτσογιαννάκης (ποδοσφαιριστής της Καβάλας 2004/ΑΕΚ Β΄).

Ηλίας Ορφανίδης

«Σαν άνθρωπος που εμπλέκεται στα διοικητικά του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου και έχοντας δει στα προηγούμενα άρθρα σας πως έχουν τοποθετηθεί οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις ερωτήσεις αυτές πιστεύω πως όλοι τους έχουν καλύψει με τις απόψεις τους και τις ιδέες τους, τους περισσότερους από εμάς. Αυτό που ήθελα να τονίσω από την πλευρά μου είναι πως μεγάλο βάρος πρέπει να ρίξουν όλοι οι ερασιτέχνες παίκτες στο να διατηρήσουν όσον το δυνατό καλύτερη φυσική κατάσταση γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος με την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση να έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Αν συμβεί αυτό, στην ουσία, πέραν των ίδιων των παικτών και των ομάδων τους μεγάλος χαμένος να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας. Εμείς οι άνθρωποι της διοίκησης χωρίς αγώνες αυτές τις μέρες έχουμε επικεντρωθεί στην συντήρηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου και του χλοοτάπητα που θα ήθελα να προσθέσω ότι την συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένει την ομάδα να επιστρέψει σε προπονήσεις και αγώνες.

Να μου επιτρέψεις να αναφέρω πως, παρόλο που επικρατεί αυτή η κατάσταση, η ομάδα του ΜΕΓΑ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και από άποψη ψυχολογίας και αγωνιστικής ετοιμότητας και διακαής πόθος όλων των παιδιών είναι να γυρίσουν στα γήπεδα και να ολοκληρώσουν αυτήν τους την μεγάλη φετινή πορεία  που από την αρχή μας θύμισε άλλες εποχές του ΜΕΓΑ.

Από όλους εμάς διοίκηση και ομάδα να ευχηθούμε το υπέρτατο αγαθό την "υγεία" σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο του νόμου και στις οικογένειές τους».

Άρης Μαγκαφίνης

Είχε συνηθίσει τις πολλές ώρες στα γήπεδα όμως πλέον τον βλέπουμε σε βιντεάκια με μίνι προπονήσεις από το σπίτι. Τι μας είπε γι΄  αυτή του την εμπειρία: «Βρίσκομαι στο σπίτι, με την οικογένεια, βλέποντας ταινίες, παίζοντας με τα παιδιά και όλοι μαζί γυμναζόμαστε όσο μπορούμε».

Μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι, να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας όσο πιο δημιουργικά μπορούμε, να κάνουμε υπομονή και σημειώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναπεράσουμε κάτι τέτοιο».

Αργύρης Ελευθεριάδης

Μένει στο σπίτι και σημειώνει σχετικά: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ξαφνικά άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μας. Μένω στο σπίτι τηρώντας τους κανόνες. Για να ξεχάσουμε την καραντίνα θα έλεγα να βλέπουμε λιγότερο τηλεόραση, να ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια μας και με δημιουργική ενασχόληση. Εύχομαι μετά από αυτήν την δοκιμασία να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος σε όλους τους τομείς».

 

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του τοπικού μας ποδοσφαίρου μιλά για τη δική του… καραντίνα: «Όπως όλος ο κόσμος μένω σπίτι, περνώντας πολύ χρόνο με την οικογένεια. Κάτι ασυνήθιστο γιατί έχουμε μάθει κάθε μέρα να πηγαίνουμε προπόνηση και να έχουμε αγώνες. Έχω βρει την ευκαιρία  να ασχοληθώ με την πτυχιακή μου εργασία καθώς θα πρέπει να την ολοκληρώσω για να πάρω το πτυχίο ηλεκτρολογίας, που σπουδάζω. Βλέπω πολλές ταινίες για να περνάει ευχάριστα η ώρα.

Τι μας προτείνει; «Θα πρέπει όλοι να κάνουμε θετικές σκέψεις!! Να σκεφτόμαστε ότι αυτή η κατάσταση αν και δύσκολη μας έφερε πιο κοντά στους δικούς μας. Μας έκανε πιο προσεκτικούς σε ό,τι αφορά το θέμα ασφάλεια και υγιεινή. Και επίσης δεν θα πρέπει να γεμίζουμε το κεφάλι μας με όλα όσα διαβάζουμε και ακούμε αλλά να επικεντρωθούμε στα βασικά σημεία, πως θα γίνει δηλαδή πιο εύκολη αυτή η περίοδος για όλους μας».

Παύλος Κουτσογιαννάκης

Ο νεαρός άσος παρακολουθεί τα σχολικά του μαθήματα μέσω διαδικτύου και επίσης όπως μας είπε: «Προπονούμαι καθημερινά στο σπίτι προσπαθώντας να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση και περνάω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου».  Μας προτείνει επίσης: «Να περνάμε όσο χρόνο μπορούμε με τις οικογένειες μας κάνοντας δημιουργικά πράγματα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Οδυσσέας Παπαστεφάνου

Ελπίζει να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο και δηλώνει: «Είναι πολύ δύσκολα χωρίς αγώνες. Ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα παρόλα αυτά εγώ γυμνάζομαι σπίτι μου ακολουθώ ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να είμαι σε ετοιμότητα όταν ξεκινήσουν ξανά». Μας προτείνει να κάνουμε υπομονή και να τηρήσουμε την καραντίνα γιατί απλά είναι θέμα υγείας. Επίσης, να περάσουμε χρόνο ο καθένας με την οικογένειά του και στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 

 

Read 1660 times Last modified on Monday, 06 April 2020 14:35

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker