http Η οικογένεια της ΕΠΣ Καβάλας στις μέρες του κορονοϊού
Sunday, 05 April 2020 17:06

Η οικογένεια της ΕΠΣ Καβάλας στις μέρες του κορονοϊού

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως περνά η… οικογένεια της ΕΠΣ Καβάλας στις μέρες του κορονοϊού;  Η καραντίνα συνεχίζεται και σήμερα (5/4) μας κατέθεσαν τις εμπειρίες τους ο Σταμάτης Τσάμαρης (Πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας), ο Γαβριήλ Καρφόπουλος (προπονητής στην Ακαδημία του Βρασίδα Ν. Περάμου), ο Ανέστης Προβατίδης (ποδοσφαιριστής του Ορφέα Ελευθερούπολης), ο Θοδωρής Παλληκαράς  (ποδοσφαιριστής του Μ.Α. Ορφανίου), ο Στέλιος Αγγελίδης (ποδοσφαιριστής του Βύρωνα Καβάλας) και ο Νίκος Χατζηβασιλειάδης (ποδοσφαιριστής του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης).

Σταμάτης Τσάμαρης

Πολλά χρόνια στην ΑΕΚ Καβάλας μιλά για την… καραντίνα: «Ζούμε δυστυχώς πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό για να επιστρέψουμε πίσω στα γήπεδα υγιείς και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Τι μας προτείνει; «Η καραντίνα δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί, γιατί είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά. Είναι και μια ευκαιρία όμως να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, να ξεκουραστούμε και να αφιερώσουμε χρόνο στους δικούς μας ανθρώπους που είχαμε παραμελήσει εξαιτίας της καθημερινότητας  των γηπέδων. Τα γήπεδα θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν και θα είναι σίγουρα στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ,  λόγω της συνεχιζόμενης αποχής από αγώνες και προπονήσεις».

Γαβριήλ Καρφόπουλος

Τι κάνει ο προπονητής της Ακαδημίας του Βρασίδα Ν. Περάμου εν μέσω πανδημίας; «Διαβάζω κάποια βιβλία που έχουν να κάνουν με την προπονητική και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης. Προσέχω την διατροφή μου, γυμνάζομαι πάντα μέσα στα όρια που σου δίνουν οι απαγορεύσεις που υπάρχουν. Παράλληλα, προσπαθώ να οργανώσω, σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση της ομάδας, κάποια κομμάτια της Ακαδημίας ούτως ώστε όταν επιστρέψουμε (οπότε κι αν συμβεί αυτό) να είμαστε έτοιμοι στο νέο περιβάλλον που θα βρούμε μπροστά μας.

Πώς μας προτείνει να περάσουμε τις μέρες καραντίνας; «Να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Να δούμε μία ταινία, να παίξουμε ένα επιτραπέζιο. Το κυριότερο όμως είναι ΟΛΟΙ να τηρούμε τα μέτρα ώστε να επιστρέψουμε ΟΛΟΙ στα γήπεδα και στις ασχολίες μας το συντομότερο δυνατό».

Ανέστης Προβατίδης  

Μπορεί να είναι στο στρατό όμως προσπαθεί να μείνει σε καλή κατάσταση εν μέσω πανδημίας: «Την δεδομένη στιγμή είμαι στον στρατό όμως καταφέρνω και ξεκλέβω λίγο χρόνο από τις σκοπιές, τις βραδινές και τις απογευματινές υπηρεσίες, κάνοντας γυμναστική. Πρέπει να αθλούμαστε. Η άθληση είναι υγεία και έχοντας υγεία μπορείς να παλέψεις,  να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου  κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ το γήπεδο, οι προπονήσεις, οι αγώνες, όμως για να μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτό που αγαπάμε, για να μπορούμε να βλέπουμε καλά τους δικού μας ανθρώπους, πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Τι προτείνει σε μας τους υπόλοιπους; «Μένουμε σπίτι, περνώντας χρόνο με τις οικογένειές μας. Η αγάπη της οικογένειας είναι το φάρμακο. Μέχρι να περάσει όλο αυτό ίσως μάθουμε καλύτερα πόσο αξία έχει  να έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους βλέποντας τους υγιείς, παίρνοντας έτσι από αυτούς δύναμη και κουράγιο. Εύχομαι επίσης, με την ευκαιρία, Καλό Πάσχα, με υγεία σε όλους».

Θοδωρής Παλληκαράς

Ένας εκ των κορυφαίων του Μ.Α. Ορφανίου περνά ώρες με ατομικές προπονήσεις και σημειώνει: «Δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Απλά προσπαθώ να κρατήσω την φυσική μου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, με ατομική προπόνηση».

Τι λέει σε όλους εμάς; «Ο κάθε άνθρωπος έχει δικά του ενδιαφέροντα. Εγώ προτιμώ να περνάω τον χρόνο μου εποικοδομητικά με την οικογένεια μου παίζοντας διάφορα παιχνίδια, βλέποντας ταινίες. Ατομικά διαβάζω βιβλία που με ενδιαφέρουν. Οπότε, θα πρότεινα ο καθένας να βρει πράγματα τα οποία τον γεμίζουν και τον ευχαριστούν για να περάσει αυτές τις δύσκολες για όλους μέρες».

Στέλιος Αγγελίδης

Ο έμπειρος άσος του Βύρωνα περνά χρόνο με τα κορίτσια του:«Περνάω πολύ χρόνο με τις κόρες μου Κωνσταντίνα και Νικολέτα. Είναι ιδιαίτερες στιγμές με την οικογένεια». Μας προτείνει: «Να παίζουμε επιτραπέζια και να βλέπουμε αγώνες από το παρελθόν. Καλό κουράγιο σε όλους μας».

Νίκος Χατζηβασιλειάδης

Ο άσος του Ναζιανζού μας μιλά για τη δική του… καραντίνα: «Προσπαθώ να κάνω γυμναστική στο σπίτι όσο μπορώ και όταν έχω την ευκαιρία πηγαίνω για τρέξιμο σε μέρη που δεν υπάρχει συνωστισμός».
Σημειώνει και τα εξής: «Ας προσπαθήσουμε να δούμε μόνο  τα θετικά όπως το ότι περνάμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους. Ο καθένας να μην αφήνει τον εαυτό του και να γυμνάζεται όσο αυτό είναι εφικτό!!»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. 

 

Read 1636 times Last modified on Sunday, 05 April 2020 17:23

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker