http ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Μένουμε σπίτι, περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις»
Tuesday, 24 March 2020 16:20

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Μένουμε σπίτι, περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μίλησε και αυτός για την περιπέτεια «καραντίνα» λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό. ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ, εργάζεται από το σπίτι, συνομιλεί με παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και αναμένει επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ για το τι μέλλει γενέσθαι με τις διοργανώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Τι κάνει λοιπόν τις μέρες της καραντίνας; Τι άλλαξε στην καθημερινότητά του ισχυρού άνδρα της ΕΠΣ Καβάλας; « Η δουλειά συνεχίζεται κανονικά, είτε πάω στο γραφείο ή από το σπίτι είναι το ίδιο για μένα. Παράλληλα, βρήκα χρόνο να κάνω εργασίες στο κήπο και… ανακαλύψαμε και τον διάδρομο για να αθληθούμε. Χωρίς ποδόσφαιρο είναι περίεργα τα Σαββατοκύριακα αλλά είμαστε σε επαφή με τους παράγοντες των συλλόγων, συζητάμε για τους προβληματισμούς τους όσον αφορά στην εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου. Δεχόμαστε ερωτήσεις και αν μπορούμε απαντάμε ή αναζητούμε τις απαντήσεις».

Τι προβλέπεται για τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν στην Ένωση μας; «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλά μπροστά μας. Στην Α΄ κατηγορία και στο 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας απομένουν πέντε αγωνιστικές και μόνο στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας έχουμε πρόβλημα καθώς είναι 9 οι αγωνιστικές που υπολείπονται. Παράλληλα, εκκρεμεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Βύρωνα Καβάλας και όπως έχουμε αποφασίσει η επανέναρξη των επίσημων αγώνων θα γίνει με αυτόν τον αγώνα. Έχουμε επίσης τους αγώνες της τελικής φάσεις των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά και τις υποχρεώσεις της μικτής ομάδας Κ12 της ΕΠΣ Καβάλας που πήρε την πρόκριση για την Β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ. 

Όταν με το καλό περάσει η μπόρα θα τεθεί επί τάπητος το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μας. Η ΕΠΟ θα δώσει την άδεια για την έναρξη προπονήσεων και αγώνων και στη συνέχεια θα δώσουμε και εμείς το «οκ» για την έναρξη προετοιμασίας των συλλόγων και θα κάνουμε τον προγραμματισμό των αγώνων. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει ένα γενικό πλάνο που θα ισχύσει για όλες τις Ενώσεις ώστε να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις. Υπάρχει γενικός προβληματισμός όμως πάνω από όλα η υγεία μας».

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μας έκανε και προτάσεις για τις μέρες της καραντίνας: «Πρώτα από όλα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Επίσης, είναι ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στις οικογένειες μας, τις οποίες παραμελούσαμε λόγω υποχρεώσεων. Να περάσουμε ώρες μαζί, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε παίζοντας παιχνίδια, βλέποντας όλοι μαζί ταινίες. Προσωπικά αφιερώνω και κάποιο χρόνο για ενημέρωση πάνω στην δουλειά μου και όχι μόνο».  

Read 976 times Last modified on Tuesday, 24 March 2020 16:26

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker