http ΠΑΕ ΑΟΚ: «Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μεταβιβάζονται οι μετοχές»
Tuesday, 04 February 2020 08:06

ΠΑΕ ΑΟΚ: «Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μεταβιβάζονται οι μετοχές»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ απέστειλε απαντητική επιστολή προς τον υποψήφιο επενδυτή κ.κ. Alexander Haditaghi στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μεταβιβάζονται οι μετοχές αυτής. Οι όποιες συζητήσεις με τον ίδιο ή με οποιονδήποτε άλλο επενδυτή θα γίνουν μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

«Αξιότιμε κ.Alexander Haditaghi

Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής σας στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον σας το οποίο εκτιμούμε όμως ότι έρχεται να κατατεθεί σε λάθος χρονική περίοδο, σε ένα χρονικό διάστημα δηλαδή μόλις δύο (2) μηνών πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του. Την ώρα που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με στόχο την άνοδο, χωρίς να υπάρχει από την πλευρά σας, μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η δυνατότητα να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δεν μεταβιβάζονται.

Την ίδια ώρα οφείλουμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο η δημοσίευμα περί επιταγής που δόθηκε από σας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ1965, με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης.

Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας.

Δεδομένων των απαιτήσεων περί αδειοδότησης από την Ε.Ε.Α., σας προτείνουμε ως αρχή της συνεργασίας μας, να ξεκινήσετε τη διαδικασία έγκρισης για το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμείτε να ενταχθεί στο μετοχολόγιο της Π.Α.Ε.Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965.

Εκ νέου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας με την πίστη ότι οι συζητήσεις μας θα συνεχιστούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και επιθυμούμε να σας έχουμε δίπλα μας και συμπαραστάτη μας μέχρι τη λήξη του.

Τέλος δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε πράξη μας είναι προϊόν μόνο ώριμης σκέψης και σας ενημερώνουνε ότι βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση του ήρεμου κλίματος του οργανισμού και της αγωνιστικής σταθερότητας της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, για την υλοποίηση του στόχου.

Με την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δεληκάρης Σωτήριος»

 

Read 915 times Last modified on Tuesday, 04 February 2020 08:15

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker