http ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πετροπόλεμος της γειτονιάς»
Saturday, 01 February 2020 12:53

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πετροπόλεμος της γειτονιάς»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση της Αναγέννησης Λιμεναρίων έμεινε ψύχραιμη μετά τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της του συλλόγου, κινήθηκε μεθοδικά ώστε να μην προκύψουν προβλήματα με τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Παράλληλα, ανάρτησε την κάτωθι ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα όσα έγιναν. Σημειώνει δεν ότι όποιος έχει την πρόθεση να δημιουργήσει εχθρότητα μεταξύ των δύο χωριών έμεινε με την πρόθεση και το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει καταστροφές. Αναφέρονται τα εξής:

«Οι ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών έπληξαν και τη δική μας, τοπική κοινωνία. Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου γίναμε μάρτυρες βανδαλισμών στο γήπεδο της ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με απρεπή συνθήματα, γραμμένα με σπρέι με το όνομα της γειτονικής ομάδας, ΑΟ ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, σπασμένα τζάμια και σκαμμένο γήπεδο. Αυτές οι εικόνες είναι εικόνες ντροπής και καταδικάζονται από τις διοικήσεις των δύο ομάδων. Ο αθλητισμός προάγει τις κοινωνικές αξίες, ενώνει τους φίλους του ποδοσφαίρου, αποτρέπει παραβατικές συμπεριφορές και αυξάνει την ευγενή άμιλλα των ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα.

Όποιος έχει την πρόθεση, και όπως φαίνεται είναι έντονη, να δημιουργήσει εχθρότητα μεταξύ των δύο χωριών (απόστασης 2χλμ!) θα μείνει με την πρόθεση. Το μόνο που πέτυχε είναι αδικαιολόγητες καταστροφές σε έναν χώρο που αθλούνται περί τα 150 παιδιά, διαφόρων ηλικιών. Αν θέλουν μερικοί να προσφέρουν παιδεία στις νέες γενιές με την δημιουργία μίσους, χουλιγκανισμών και εχθρικής συμπεριφοράς δεν θα το πετύχουν. Πάσχουν από βασική κοινωνική ενσυναίσθηση και καλύπτουν προσωρινά την μικροαστική τους ανάγκη.

 Η ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με 43 χρόνια ύπαρξης, θα είναι απέναντι σε όλους όσοι θέλουν να αποδείξουν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πετροπόλεμος της γειτονιάς.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. «

Read 1152 times Last modified on Saturday, 01 February 2020 12:56

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker