http ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ: Αποχώρηση Δημήτρη Βαλτατζή από τον πάγκο
Thursday, 03 October 2019 15:14

ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ: Αποχώρηση Δημήτρη Βαλτατζή από τον πάγκο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Α.Ο. Ποταμιάς και ο Δημήτρης Βαλτατζής δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ο νεαρός τεχνικός, συναισθηματικά φορτισμένος, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb την αποχώρηση του από το σύλλογο, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, ζήτησε συγνώμη αν κάποιους τους στεναχώρησε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον ΑΟ Ποταμιάς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

''Το πεπόνι παγώνει, το παγώνι δεν πεπόνι''. Συναισθηματικά φορτισμένος, θα ήθελα να ανακοινώσω την λήξη της συνεργασίας μου, με το ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο Ποταμιάς-Θάσου, φτάνοντας σύντομα στα 40 χρόνια λειτουργίας του!

''Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή...'' Στα 29 μου πλέον χρόνια εν ζωή, έχοντας θητεύσει τα τελευταία 8 χρόνια ως προπονητής (ερασιτεχνικά ή μη) σε, ''Ακαδημία Παπανδρέου Αθλητές Καβάλας'', ''Ακαδημία Ελπίδες-Αθλητές Καβάλας'', ''Ακαδημία Ηρακλή Καβάλας'', '''Άγιο Λουκά Καβάλας'' και ''Ακαδημία Βρασίδα Ν. Περάμου'' πρώτη φορά δεν ολοκληρώνω την συνεργασία μου, κατόπιν συμφωνίας μέχρι λήξης της σεζόν! Οι λόγοι, απο δικής μου πλευράς, είναι εξωαγωνιστικοί και μετά έρχεται το αγωνιστικό! Σαν προπονητής της ΕΠΟ με δίπλωμα Uefa C & D και πόσες ακόμα πιστοποιήσεις πάνω στο αντικείμενο, υπηρετώ ακράδαντα το ''ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ'' πόσο μαλλον ''ΟΧΙ ΣΤΟ BULLYING''! Προσπαθώ να υπηρετώ τους κανόνες της ΕΠΟ και της UEFA διότι είναι μέρος της δουλειάς μου! 15 χρόνια ως ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες του Νομού έχω μια Α' γνώση για το ερασιτεχνικό καβαλιώτικο ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα! Η έλλειψη επικοινωνίας, συνεργασίας και χημείας Διοίκησης, Προπονητή και Ποδοσφαιριστών είναι που δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα και ένα παραπάνω όταν μπλέκονται μέσα σχέσεις προσωπικές, συγγενικές και επαγγελματικές! Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου λοιπόν και ως ''ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' η αποχώρηση μου είναι γεγονός!

Δυστυχώς η μεταβατική περίοδος που διπλωματούχοι προπονητές/γυμναστές εισέρχονται στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που κάποιοι βγάζουν ακόμη και το ψωμί τους, κάνοντας αυτό που αγαπάνε με όποιο τίμημα, δεν αρέσει σε κάποιους! Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ειδικά στα πλαίσια μιας Ακαδημίας ερασιτεχνικής ή μή Διοίκηση, προπονητές, Παιδιά, Γονείς, φίλαθλοι κ.α, ΠΡΕΠΕΙ να υπάγονται σε αυτούς ... τουλάχιστον... για το καλό των ΠΑΙΔΙΩΝ... των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Τέλος, ευχαριστώ όλα τα μέλη της Διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές μικρούς/μεγάλους, τους γονείς που με στήριξαν και συνεργαστήκαμε κάτω από ''δύσκολες'' συνθήκες! Αν άθελα μου στεναχώρησα κάποιους ζητώ ταπεινά συγνώμη!! Να αναφέρω ότι η φιλοξενία, όλο αυτό το διάστημα των 70 ημερών, του προέδρου και πραγματικού ανθρώπου και φίλου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΡΖΑΜΑΝΗ και της οικογενείας του, ήταν κάτι παραπάνω από φιλόξενη η οποία δεν περιγράφεται με λόγια! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους με υγεία πάνω απ΄ όλα ...ψυχική..και σωματική...!!! Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει!!!

ΥΓ. Μια από τις λίγες φωτογραφίες... η όποια αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της δουλειάς μου! Έναρξη και....λήξη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μια ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΛΟΙ! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!»

Read 1262 times Last modified on Thursday, 03 October 2019 15:16

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker