http ΚΕΡΑΜΩΤΗ: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Σιώπης
Thursday, 03 October 2019 04:58

ΚΕΡΑΜΩΤΗ: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Σιώπης

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Σιώπης, μέσω ανακοίνωσής του στην προσωπική του σελίδα στο fb, υπέβαλλε την παραίτηση του από την θέση του προπονητή της Κεραμωτής, που επί των ημερών του στα σαλόνια της Α’  κατηγορίας.

Τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα για τον έμπειρο τεχνικό που ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε στο τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της ανακοίνωσής του ζήτησε από τη διοίκηση η τελευταία του μισθοδοσία να κατατεθεί στον λογαριασμό που έχει ανοίξει για την ενίσχυση του μικρού Θανάση.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Η ώρα είναι περασμένη και σκέψεις με συναισθήματα έρχονται σε σύγκρουση. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο από 14 χρονών, περίπου 33 χρόνια. 16 ως ποδοσφαιριστής, 5 ως παράγοντας και από το 2007 (όπου κατέχω το δίπλωμα προπονητή UEFA B) έως σήμερα συνεχόμενα ως προπονητής. Όλα αυτά τα χρόνια δεν θυμάμαι να λείπω Σαββατοκύριακο από κάποιο γήπεδο.  Η λέξη εγκαταλείπω περνά για πρώτη φορά από το μυαλό μου, αυτό που ενισχύει και με φοβίζει ταυτόχρονα είναι το γεγονός ότι πρώτη φορά δεν είχα την διάθεση να παρακολουθήσω αγώνα Champions League.  Στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή καθημερινά μαθαίνουμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα, ποτέ δεν τα παράτησα και αγωνίζομαι με μεγαλύτερη δύναμη και πάθος για την λύση τούς.

Η έλλειψη επικοινωνίας, συνεργασίας και χημείας διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών είναι που δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα. Στην ίδια ομάδα πέρυσι έζησα πραγματικά από τις καλύτερες ποδοσφαιρικέ χρονιές κατακτώντας το νταμπλ έχοντας μια υγιής σεζόν.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες και χαρές αλλά και ανθρώπινες σχέσεις που πρέπει να είναι για μένα προσωπικά στην κορυφή της πυραμίδας, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθυνών μου υποβάλω μέσω της ιστοσελίδας μου την παραίτηση μου στο συμβούλιο της ομάδας  Γ.Π.Ο Κεραμωτής.

Θέλω να τούς ευχαριστήσω για το δικαίωμα που μου δώσανε να ζήσω αξέχαστες στιγμές, να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτόν τον ενάμιση χρόνο περίπου για το ήθος το ταλέντο, την όρεξη και την θέληση για προσφορά.

Μπορεί φέτος τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα είμαι σίγουρος όμως ότι πολύ σύντομα ο κόπος όλων θα έχει ανταμοιβή.

Κλείνοντας θα ήθελα το χρηματικό ποσό που μου ανάλογη από την τελευταία μισθοδοσία μου, όταν και εφόσον το Δ.Σ επιθυμεί να το καταθέσει στον λογαριασμό για την ενίσχυση του μικρού Θανάση».

Read 1175 times Last modified on Thursday, 03 October 2019 05:06

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker