http ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Τίτλοι τέλους για Κώστα Μηλιώτη
Tuesday, 25 June 2019 15:24

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Τίτλοι τέλους για Κώστα Μηλιώτη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κώστας Μηλιώτης, με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ποσειδώνα Καβάλας. Αισθάνεται περήφανος για την παρουσία του στον Ποσειδώνα και όπως αναφέρει θα αναζητήσει νέες προκλήσεις είτε σε τμήματα υποδομής ή σε άλλο σύλλογο ανδρών της Ένωσης μας. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Όλοι λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν....εγώ θα πω ότι αν είναι ωραία και για τους δύο...δύσκολα τελειώνουν....!

Ύστερα από μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποσειδώνα Καβάλας, Παναγιώτη Παπάζογλου, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας μας.

Η περσινή χρονιά ήταν μια καλή χρονιά αγωνιστικά για την ομάδα του Ποσειδώνα. Τερματίσαμε στην 4 θέση Β2 κατηγορίας με μικρή διαφορά από την δεύτερη ομάδα που μπήκε στα μπαράζ ανόδου για την Α΄ κατηγορία. Παρόλα αυτά δεν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και την νέα χρονιά όπως πολλοί θα περίμεναν.

Ο Ποσειδώνας παραμένει ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας μου, τόσο ως ποδοσφαιριστής, κυρίως όμως ως προπονητής. Οι άνθρωποι του μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ανέχτηκαν, όλους όσους συνεργάστηκα και συναναστράφηκα όλα αυτά τα χρόνια στον Ποσειδώνα.... παίκτες, προπονητές, παράγοντες αλλά και απλούς φίλους της ομάδας. Εδώ έκανα φίλους.... κάποιους μάλιστα πολύ καλούς! Εδώ έμαθα, αλλά και διδάχτηκα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο...!!! Εδώ έδωσα ότι είχα, ότι μπόρεσα, ότι έπρεπε.....πάντα τηρουμένων των αναλογιών.....!!

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Ποσειδώνα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.....! Όσο αφορά την επόμενη χρονιά για μένα.....ως διπλωματούχος προπονητής UEFA C πλέον, θα αναζητήσω νέες προκλήσεις. Είτε αυτές είναι σε αναπτυξιακές ηλικίες δουλεύοντας με τμήματα υποδομών σε ακαδημίες, είτε εργαζόμενος και πάλι στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας. Καλό καλοκαίρι σε όλους...!! Με τιμή και εκτίμηση, ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!»

Read 1012 times Last modified on Tuesday, 25 June 2019 15:26

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker