http ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΑΣ: «Κυνηγούσα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ήρθε μαζί με τον τίτλο»
Wednesday, 29 May 2019 09:06

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΑΣ: «Κυνηγούσα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ήρθε μαζί με τον τίτλο»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρισευτυχισμένος δηλώνει ο Νίκος Μουσάς που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής της φετινής Α΄ κατηγορίας με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου και παράλληλα κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ φτάνοντας στα 18 τέρματα.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος επιθετικός κατάγεται από τη Θάσο και έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα σωματεία του νησιού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ποταμιάς έχοντας συμπαίκτες τον Γούτα, τον Μερακλή κ.α., μια φουρνιά που διακρίθηκε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας. Έπαιξε και στις μικτές ομάδες της Ένωσης. Στα 16 του βρέθηκε στον Θεαγένη όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Ακολούθησαν τα Λιμενάρια (1 χρόνος), η Παναγία (ενάμιση χρόνος), ένα εξάμηνο στην Καλαμαριά με προπονητή τον Γόγολο, με 10 γκολ σε εννέα αγώνες και πρόσκληση για μεταγραφή στον Μακεδονικό. Μια ευκαιρία που χάθηκε λόγω κανονισμών!!! Επέστρεψε, τελικά, στη Θάσο και τα τελευταία δύο χρόνια φορά την φανέλα της Δόξας Θεολόγου με την οποία έχει ύψιστη διάκριση την φετινή….

Ο Νίκος Μουσάς μίλησε στο kavala-sports.gr για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε και έφερε την Δόξα Θεολόγου σ την κορυφή. Αρχικά είπε: «Αρχικά, το καλοκαίρι στις συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, στόχος μας ήταν να κάνουμε σωστή προετοιμασία αλλά και τρεις προπονήσεις την εβδομάδα ώστε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Στην προετοιμασία πήγαμε καλά από άποψη συμμετοχής όμως στην πορεία και πάλι είχαμε απουσίες από τις προπονήσεις και μόνο μια την εβδομάδα με 20-22 παίκτες. Ήμουν σε όλες λόγω του ότι είμαι από τη Θάσο όμως κάποια από τα παιδιά που ερχόταν εκτός νησιού είχαν δικαιολογημένες απουσίες. Το στραβό αποτέλεσμα με τον Βύρωνα στην έδρα μας και το «Χ» με το Ναζιανζό στα μέσα της σεζόν έφεραν στεναχώρια στα αποδυτήρια. Δύσκολη στιγμή ήταν και η εντός έδρας ήττα από τα Λιμενάρια καθώς σε όλο το παιχνίδι είχαμε υπεροχή, είχαμε χαμένο πέναλτι και σε μια φάση δεχθήκαμε γκολ. Ο προπονητής μας, κ. Γκόλφος, μας τόνωσε ψυχολογικά και μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Με την παρουσία του νέου προπονητή απελευθερώθηκε αγωνιστικά και ο Γιώργος Ζούλης που μέχρι τότε είχε μεγαλύτερες ευθύνες στο προπονητικό κομμάτι και ανέβασε την απόδοσή του, κάτι που βοήθησε και την υπόλοιπη ομάδα».

-Πότε πίστεψες ότι μπορούσατε να πάρετε τον τίτλο;

«Όταν κερδίσαμε τον Βύρωνα εκτός έδρας στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με 0-1, με δέκα μάλιστα παίκτες. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που κερδίσαμε με 0-1 μας έλεγαν ότι δεν προλαβαίναμε αλλά τους διαψεύσαμε».

-Πίστευες ότι μπορούσες να πάρεις τον τίτλο του πρώτου σκόρερ;

«Και πέρυσι κυνηγούσα τον τίτλο αλλά ο Κώστας Χαλπέτης τα κατάφερε καλύτερα. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες, είναι παίκτης περιοχής και με ξεπέρασε. Φέτος, το ήθελα από την αρχή και παρά το ότι είχα και έναν τραυματισμό τελικά τα κατάφερα. Για 5-6 αγωνιστικές ήμουν με φυσικοθεραπείες, έτρεχα στη Θεσσαλονίκη και απόλυτα έτοιμος παρουσιάστηκα στο παιχνίδι με τον Βύρωνα Καβάλας. Έφτασε στα 18 γκολ και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό. Μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα μου πιστεύω με αυτά να φτάσει στον στόχο της».

-Το καλύτερο σου γκολ ποιο ήταν; 

«Το γκολ που πέτυχα στη Νέα Πέραμο, με ψαλιδάκι. Ήταν από καλύτερα, όπως μου είπαν και οι συμπαίκτες μου, της χρονιάς».

-Ποια τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε θα παραμείνω στην Δόξα Θεολόγου. Το πρόβλημα μου είναι ότι τον Αύγουστο θα παρουσιαστώ στον στρατό και δεν θα μπορώ να βοηθήσω όσο θα ήθελα στην δύσκολη προσπάθεια στην Γ΄ Εθνική».

-Μπορεί η Δόξα Θεολόγου να είναι ανταγωνιστική στην Γ΄ Εθνική;

«Πιστεύω πως ναι. Καλό θα είναι η διοίκηση να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας από την φετινή χρονιά και παράλληλα να κυνηγήσει και να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει στο νησί. Η παρουσία μας στην Γ΄ Εθνική θα είναι ευκαιρία για ταλέντα να αναδειχθούν, πιστεύω είναι πρόκληση για όλους να παίξουν σε  εθνικές κατηγορίες. Θα χρειαστεί σωστή οργάνωση και υπομονή. Δεν είχαμε  ηττοπάθεια στα εκτός έδρας παιχνίδια μας και αυτό πρέπει να συνεχιστεί για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε μια ιστορική γι΄ αυτήν χρονιά».

 

Read 1656 times Last modified on Wednesday, 29 May 2019 09:18

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker